Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Még mindig kicsinek tartom az akkumulátort, és a 2 órás töltés az picit röhejes.
Szeretném lecserélni a Xiaomi Amazfit Verge-em, de még mindig nincs alternatíva. Annyival azért nem tud többet.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni hogy alap használattal mennyi az üzem idő edzések nélkül ?
Csak Messenger üzenet és SMS értesítés esetén ?
Sokféle Info van, nem egyértelmű. 3-4 nap edzés nélkül menne ?
iphone lenne a telefon.
Köszönöm szépen az infókatVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Jól látom a teszteken, hogy a Watch Active 2 jobban bírja akkuval ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
eladogeppc
veterán
Sajnos vissza is vittem ezt az okosórát, mert nekem a fitness tevékenységek kellenének inkább.
Nevetséges, hogy ennyi pénzért pulzus grafikon-t nem képes kiírni, edzés közben sem, satöbbi...
Az email és egyéb dolgai szerintem nagyon rendbe vannak, bár a magyar diktálás kár hogy nem megy.
SPO2 sincs, pedig jól jönne.
Active 3-ban már van SPO2, csakhogy ott meg az akku idő nagyon gyenge.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz polonic #4611 üzenetére
Watch FIT-em van, és ahhoz képest semmilyen előrelépést nem jelent.
Sajnos sem regenerálódási idő nincs , se SPO2, se semmi.
Edzés közben a Watch FIT is ugyanennyi információt ad, persze kisebb méretben.
De az, hogy napközben a pulzus mérő csak a pillanatnyi állapotot adja vissza, az nevetséges ennyi pénznél.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
-
eladogeppc
veterán
válasz polonic #4623 üzenetére
Naaa, ez jó. Most már mindegy, visszavittem. SPO2 azért kellene, meg ha már van, akkor mókolás nélkül az EKG.
Köszönöm a szkrínshotot.
Edzés előzmények is vannak ?[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Körbe néztem, elvileg ez a legkevésbé rossz választás okosórák között.
SPO2 nagyon hiányzik belőle, ECG mókolva megy, Magyarul nem lehet diktálni, stb...
SG W3 lenne jó, de az már árban lélektanilag nem jó.
Akku lehetne acélosabb.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
eladogeppc
veterán
Visszavittem a net-es rendelést, mert nem tetszett amit csinált.
De.
SPO2 még mindig nem lesz így.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
A 44mm-es LTE verzió mennyire bírja akkuval ?
Mobilos srác szerint kevés nyomkodással 3-4 napig elmegy. Létezik ez ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm szépen a válaszaitokat !!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Apple Watch SE Gen 2, 44mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 8 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
- Apple Watch S4 Stainless Steel 44mm (Cellular) 92% akku!
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest