Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcroberto
tag
válasz
Dr. Romano #67 üzenetére
lehet, nem tudom, nem néztem utána a témának. sorry
-
mcroberto
tag
Sorry srácok, a párnapja zajló "események" miatt kicsit leállt nálam az élet. Még1x sorry.
-
mcroberto
tag
válasz
Dr. Romano #48 üzenetére
Na látod, ez egy jó kérdés, fáradt voltam, megse néztem, hazaértem melóból megnézem, és jelezni fogom. Köszönöm a tippet. [ezen énis csodálkoztam hogy lassabb lett.]
-
mcroberto
tag
2db új grafikon bent, még crysis beállításokról csinálok képet. aztán mára elég, reggel 8tól meló 4ig, 4től meg a gép elött mennek a ****** tesztek.
crysis nem tom miért ilyen lassú, nem is érdekel.
-
mcroberto
tag
válasz
Dr. Romano #34 üzenetére
semmi gond, most csináltam crysis 1kártya alap & tuningal, sli alap & tuning benchmarkal, farcry szintén ezek, mindjárt jön grafikon.... rakok fel új béta vga drivert...
-
mcroberto
tag
Dr. Romano: Crysisre nem tudom a megoldást, most 1kártya van bent, kipróbálom ugyis.
Khaal: + 1giga ram útban, csak eddig Farcry bench futott, alapon 3 pályarészlet*2
meg tuningolva ugyanaz a 3 pályarészlet *2 mindját jön az új grafikon.....JoeYi: Annak egy palota se lenne elég
-
mcroberto
tag
hy. egyáltalán nem titotok, 13Kért volt meghirdetve, erre rájött a postázás, 13700ftba álltmeg, én utaltam a pénzt az +610ft. meg bónusz200ftot dobtam a 13700ra, mert nemvolt poros a kártya
14500ftba állt meg, nekem megérte. [procc :20K volt kiskerből, köszönet: hub@-nak.]
-
mcroberto
tag
válasz
drizzt1666 #14 üzenetére
Hy. KB 1.5 éve vettem a tápot, vásárlás elött itt bújtam a ph topicocat, hogy jó-e, elég-e stb.
Az akkori konfig amihez vettem:
Asus A7V880
AMD Sempron 2800+
2x512 ram [jelenlegiek]
Azthiszem akkor éppen FX5500am volt.
2 winyó 1dvdrw
Mostanival is lazán elboldogul.
Valamelyik nap itt voltak haverjaim winyójai. így nézett ki a gép: 80 sata, 500 sata2, 500 sata2, 400sata2, 60usbén.akkor se volt semmi gond.
-
mcroberto
tag
válasz
WonderCSabo #12 üzenetére
hy, délután átlesz variálva, meg jön még pár grafikon, újjabb játékok.
-
mcroberto
tag
válasz
msgt.fubar #10 üzenetére
köszönöm, van még itthon 2x512 samu, majd megnézem mennek- együtt.
-
mcroberto
tag
válasz
venember83 #6 üzenetére
levan fényképezve
ha kérsz csinálok közelebbi képet. tápot néztem nem melegedett.
Köszönöm, holnap még csiszolok rajta.. mára elegem van belőle
-
mcroberto
tag
Azt is meglehet csinálni, hogy a képre kattintva megnyissa a nagyobb képet:
A kis képet szúrd be képnek, majd az egész IMG-s részt jelöld ki, majd kattints a "Link"-re, és illeszd be a nagy kép url-jét. <<<<<<<<<<<< ezen agyaltam most este egy darabigistenvagyköszönöm
Csak én nem tudok olyan játékokat.....
valaki segíthetene
ksözike
-
mcroberto
tag
Előszöris köszi.
Múlthéten csüt-pént-szomb-vas, meg ma du 4től este 9ig mentek a 3dmarkok, meg a játékok. és emelett még dolgoztam is. Bővülni fog nagyobb képek meg a [link] feliratra kattintva...
Játékokba nincs 1card vs sli graf még, mert annyit nem tudtam gamelni. sorry.3dmarkos grafikon: excel 2007
-
mcroberto
tag
Srácok, azért nagyon ne lombozzatok le
thx.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Helló, Szia, Csókolom. Hát hol is kezdjem….. párnapja megszereztem a második 73GTémet.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest