Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem akart menni win7 alatt, csak szenvedett és nem töltött be semmi a GUI-n... persze lehet hogy a win7-et is kellett volna updatelgetni hozzá, de nem szenvedtem vele inkább, megoldottam "más" forrásból
A cikk készen van, szeptember elsején végeztem vele
Úgyhogy már csak a Logout-on múlik, hogy mikor teszik ki. -
Köszi, de SLI/CF rendszer most nem fog szerepelni, azokkal egy életre elegendő szívást megtapasztaltam már egy korábbi cikkemben

De ha úgy értetted, hoyg eladnád, mert neked már felesleges, akkor gyűjteménybe viszont érdekelne a kártya.
-
Közben ma megjött a bejegyzésben látható X1900XT ellenfele is, és az már a random lefuttatott néhány mérésből kiderült, hogy az időtállósági teszt tartogatni fog néhány meglepetést
Viszont döbbenetes, hogy a 7900GTX mennyivel élhetőbb kártya, már ami a hűtés hangerejét illeti, ugyanis néma csendben teszi a dolgát. Az X1900XT meg kétféle ventifordulatot ismer: kicsit hangos és nagyon hangos, de mindkét esetben a motor hangszíne felettébb irritáló.
-
Tudom, hogy az Intel még rosszabb ezen a téren, azért is lett végül AMD. Csak elég zavaró, hogy a batár nagy BeQuiet Dark Rock Pro 4 hűtővel az i7-9700 néma volt, ez az AMD meg a legkisebb terhelésre felbőgeti, pedig ez is csak 8 mag (7700x) és az órajele se olyan extrém mértékben magasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy már csak a Logout-on múlik, hogy mikor teszik ki.