Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
nem tudom mert nem követem (am rosszul fogalmaztam, NV-nél is csak egyről tudok, a ventilátor problémásról. Egyes kártyáknál hibás volt a venti szabályzás)
Ezen kívül viszont személy szerint soha nem volt velük semmi problémám.De mondom, mindenki azt vesz amit akar. Egy Újpest szurkolót sem lehet meggyőzni arról hogy a Fradi a csapatok királya
-
mcs
veterán
De az NVidia nem is lassítja úgy szándékosan a régebbi termékeit, mint az AMD. Nálam is detto ugyanaz a helyzet, mint GAInál, hogy minél újabb drivert pakolok fel a HD 4670re, annál lassabb. Az Asus féle 10.10es Catalystal ráadásul a VLC-s hw gyorsítás is megy normálisan, nem úgy, mint a hasonszőrű WHQL társával, amivel megy a video 2-3 mpig, aztán kifagy.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Üzletpolitika?
Én már évek óta mondom hogy nagy trágya lószar az amit az ATi (AMD) driver néven kiad a kezéből. Utolsó kártyám egy 2900GT volt, és itt fogadtam meg hogy soha többé ATit amíg kőművesekkel vagy román bérmunkásokkal íratják a softwareiket.
Én főleg azért szoptam velük, mert ahány játék kijött mindig napokat, heteket kellett várni egy megváltó catalyst-re, mert vagy lassú, vagy fagyott, vagy texturahibás volt az adott produktum. (és ahogy olvasgatok különböző forumokat, manapság sem változott sokat a helyzet) Viszont az új driverrel meg ált a régebbi cuccokal voltak problémák, azokkal, amik egészen addig jók voltak.
Én nem azt mondom hogy az NV tökéletes meghajtókat ír, de életem során kb 2-3 oylan esetet láttam, amikor vissza kellett hívni a drivert mert valamit nagyon elb*sztak a fejlesztő. A ventilátor leállás, és a legutóbbi gpu recover hibára gondolok itt.ps: Eszembe sincs flamet indítani, csak leírtam a véleményem.
Nyilván mindenki azt vesz amit akar.[ Szerkesztve ]
-
-
KisTopi95
aktív tag
Nekem egy e6300@2.8ghz, gddr4es 3870 11.8as driverrel 10177 pontot hozott 06ban, nem tudom mennyire tudtam segíteni, de ezzel a driverrel nincs semmi baja.
Mit is kéne ide írni?
-
Viktor77
titán
Techpowerup! csinál néha összehasonlításokat, de amúgy csak olvasgatni kell az itteni Catalyst fórumot.
Viszont a 4870 és a 4770 erősen egy széria, így én tennék egy próbát a helyedben a 11.2-vel.
Ha viszont megléped, 1-2 progival igazold pls a gyorsulást vagy a lassulást, másnak is hasznos lehet.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
válasz huntermati #21 üzenetére
Azt nem tudom, azzal nem néztem... dx9 alatt volt nagyon lassú a 4870 az új driverrel, dx10 alatt nem volt gond
-
válasz huntermati #19 üzenetére
igen, határozottan sokkal jobb
de a 3870-nek nem használt
-
válasz Dr. Romano #16 üzenetére
Az az NV-nél is van, az új vezérlőpult szerintem egy katasztrófa a régihez képest Bár az ATI-énál még mindig jobb. Azt pl nem értem, hogy az ATI driverében az AA/AF-et miért nem lehet teljesen kikapcsolni? Csak 2x, 4x, 8x ...stb állás van, meg alkalmazásvezérelt. Teljesen kikapcsolt állás nincs, pedig az NV-ket úgy teszteltem.
-
Dr. Romano
veterán
Nem kell szarozni. Mindenhez tedd fel a legfrissebb nem béta drivert és kész. Azzal már bőven megtettél mindent. Megy ahogy megy.
Egyébként nekem volt mindkét márkából több kártyám és egyik driverével sem volt gondom (leszámítva hogy anno az ATi-t, a Control Centert nem tudom minek kellett bevezetni, lassú volt az egész kezelőfelület a Control Panel villámgyorsaságához képest)
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
azt kell látnom, hogy ebben van igazság Számomra nehezen érthető az, hogy ha már egyszer egy kártya viselkedését kiismerték, és annak megfelelő drivert írtak, akkor egy későbbi verzióban ez miért fejlődik vissza... Mert az még érthető lenne, ha az elején, a kártya kiadásakor még lassabbak a driverek, aztán fokozatosan fejlődnének fel. De hogy visszafelé fejlődjenek, az azért nevetséges szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Nekem azt mondták régen (pár éve), hogy NV mindig jobb drivereket ír.
Mondjuk sosem volt még ATI-m, szóval nem volt referenciám.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Hát ettől se támadt fel, sőt még lassabb is lett mint a 11.2-vel... lehet ez szimplán csak ennyit tud
Mindenesetre nem szórakozok tovább a különféle driverekkel, ez a 11.2 lesz használva aztán amelyik amit elér vele, az lesz az eredmény. Ha meg nem bírnak értelmes drivereket írni az AMD-nél akkor magukra vessenek
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
HD3xxx-hez próbáld ki a 12.4b Hotfix drivert.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Hát a 4870-hez ok ez a 11.2, de a 3870 nem támadt fel tőle...
[ Szerkesztve ]
-
Úgy tűnik ez bevált, ezzel 16841 lett a 4870-nek
Viszont ez nagyon gáz hogy ennyi szopás van a driverekkel, a 8800GTX-hez feltettem az éppen aktuális legfrissebbet, és kiköpte ugyanazt az eredményt... Remélem ez a 11.2 jó lesz az ATI kártyák többségéhez, kivéve gondolom a legújabbakat
-
-
madmaxxx
senior tag
Szvsz a Catalyst lesz a hiba, bár elég érdekes, hogy az NVIDIA kártyák rendben mennek, de az ATI-k sajnos nem.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
-
Mister_X
nagyúr
Melyik driver és Catayst van fent?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest