- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MZsoltee
veterán
Sajnos nem, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mivel itt van egy relatíve nagy adathalmaz, így kár lenne ha kárba vészne. Még értékesebb lenne, ha ki lenne egészítve. Nem kritika akart lenni vagy követelőzés, de ha esetleg a hozzászólásom egy összefogást indít el és ezáltal az új kártyákból a fórum vagy topic lakók összedobnak, akkor már építő jellegű volt a dolog. Természetesen, ha a szerző érez magában affinitást a folytatásra.
Amim van azt szívesen kölcsön adom egy 7870XT tekintetében, bár nem túl gyakori és Tahitiből már van bőven a tesztben.
Ahogy látom neked van is egy hasznos példány a birtokodban!
Sőt az eddigi hozzászólók közül más is! -
-
MZsoltee
veterán
Nagyon hó a 2015-ös cikk. A mai napig használható még, de nagy öröm lenne ha kiegészülne a Geforce 1000-es szériával és az RX radeonokkal
-
Lord Dion
csendes tag
Én a nagy vga cikket olvastam, mert behozta a google, mikor videokari történelemre kerestem. Mondjuk akkor még nem tudtam, hogy blog és több cikk is származik tőled. Én most pár hétig elleszek velük.
-
Zicokuka
senior tag
Figyelmetlen voltam,benéztem hát ez 2 gpus szörny.Nekem is régi vágy,csak nem jutok el oda soha
2 gpus szörnyem 4870 x2 és 6990 volt.
-
csasaKKP
senior tag
Én mindig elolvasom a cikkeid, mindig kiemelkedő és magas szinvonalú írásaid vannak.
Soha ne hagyd abba! -
quailstorm
félisten
Azt a nagy VGA cikket azóta is használom referenciaként, offline is le van mentve
Hatalmas munka, világszinten is. Úgyhogy maximális respect.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest