Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Sajnos nem, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mivel itt van egy relatíve nagy adathalmaz, így kár lenne ha kárba vészne. Még értékesebb lenne, ha ki lenne egészítve. Nem kritika akart lenni vagy követelőzés, de ha esetleg a hozzászólásom egy összefogást indít el és ezáltal az új kártyákból a fórum vagy topic lakók összedobnak, akkor már építő jellegű volt a dolog. Természetesen, ha a szerző érez magában affinitást a folytatásra.
Amim van azt szívesen kölcsön adom egy 7870XT tekintetében, bár nem túl gyakori és Tahitiből már van bőven a tesztben.
Ahogy látom neked van is egy hasznos példány a birtokodban!

Sőt az eddigi hozzászólók közül más is!
-
MZsoltee
veterán
Nagyon hó a 2015-ös cikk. A mai napig használható még, de nagy öröm lenne ha kiegészülne a Geforce 1000-es szériával és az RX radeonokkal

-
Lord Dion
csendes tag
Én a nagy vga cikket olvastam, mert behozta a google, mikor videokari történelemre kerestem. Mondjuk akkor még nem tudtam, hogy blog és több cikk is származik tőled. Én most pár hétig elleszek velük.

-
Zicokuka
senior tag
Figyelmetlen voltam,benéztem hát ez 2 gpus szörny.Nekem is régi vágy,csak nem jutok el oda soha
2 gpus szörnyem 4870 x2 és 6990 volt. -
csasaKKP
senior tag
Én mindig elolvasom a cikkeid, mindig kiemelkedő és magas szinvonalú írásaid vannak.

Soha ne hagyd abba!
-
quailstorm
félisten
Azt a nagy VGA cikket azóta is használom referenciaként, offline is le van mentve

Hatalmas munka, világszinten is. Úgyhogy maximális respect.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest