- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
blueMerle, Tim82: ez már nekem zavaros, de minden esetre azért haragudnék, ha pl vmi atrio-t árusító webshop oldalán látnám viszont a képeim, csak úgy, kérdezés nélkűl.
Az természetes, hogy a ph!-tól nem várok pénzt a cikkért, elvégre azért írtam, hogy másoknak segítsek, nem azért, hogy pénzt keressek. Viszont attól, hogy feltöltök ide pár képet, szerintem a kép jogait nem adom át a ph!-nak. Bár kár ezen vitázni, csak pár ócska felvétel, amit egy idomított majom is meg tud csinálni egy megfelelő dSLR-el.Shufny: elvileg ez az m5-ös verzió. Természetesen tudom, hogy nincs benne sem erősítő, sem limiter. Próbáltam már más elég érzékeny fülesekkel is, és érdekes módon akkor ezt nem produkálta.
Mint ahogy írtam, nekem így tetszett az EQ. Sosem állítottam magamról, hogy audiophile lennék, csak leírtam a szubjektív benyomásaim. Ha te más véleményen vagy, természetesen tiszteletben tartom azt, és elfogadom a szakértelmed. Tudom, hogy tapasztalt vagy a témában.
Csak annyit kérek, te is fogadd el a véleményem.Mint írtam, én ez elött nem ismertem a Future Sonics-ot, csak annyi ugrott be, hogy az UE oldalán láttam elöszőr custom cuccokat.
Matthu: nekem az a része is tetszik, arról nem is beszélve, hogy nagyon hasznos, talán jobban funkcionál, mint sok gyári törésgátló.
Blindmouse: hidd el, azon az 1-2mm-es lyukon több muzsika tud átjönni mint egy hagyományos fülesen. Ezek a jobb IEM-ok hangzásban a középkategóriás fejhallgatókkal versenyeznek.
Mindenki: köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SONY LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest