- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
blueMerle, Tim82: ez már nekem zavaros, de minden esetre azért haragudnék, ha pl vmi atrio-t árusító webshop oldalán látnám viszont a képeim, csak úgy, kérdezés nélkűl.
Az természetes, hogy a ph!-tól nem várok pénzt a cikkért, elvégre azért írtam, hogy másoknak segítsek, nem azért, hogy pénzt keressek. Viszont attól, hogy feltöltök ide pár képet, szerintem a kép jogait nem adom át a ph!-nak. Bár kár ezen vitázni, csak pár ócska felvétel, amit egy idomított majom is meg tud csinálni egy megfelelő dSLR-el.Shufny: elvileg ez az m5-ös verzió. Természetesen tudom, hogy nincs benne sem erősítő, sem limiter. Próbáltam már más elég érzékeny fülesekkel is, és érdekes módon akkor ezt nem produkálta.
Mint ahogy írtam, nekem így tetszett az EQ. Sosem állítottam magamról, hogy audiophile lennék, csak leírtam a szubjektív benyomásaim. Ha te más véleményen vagy, természetesen tiszteletben tartom azt, és elfogadom a szakértelmed. Tudom, hogy tapasztalt vagy a témában.
Csak annyit kérek, te is fogadd el a véleményem.Mint írtam, én ez elött nem ismertem a Future Sonics-ot, csak annyi ugrott be, hogy az UE oldalán láttam elöszőr custom cuccokat.
Matthu: nekem az a része is tetszik, arról nem is beszélve, hogy nagyon hasznos, talán jobban funkcionál, mint sok gyári törésgátló.
Blindmouse: hidd el, azon az 1-2mm-es lyukon több muzsika tud átjönni mint egy hagyományos fülesen. Ezek a jobb IEM-ok hangzásban a középkategóriás fejhallgatókkal versenyeznek.
Mindenki: köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest