Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Ilyen jelzőkre nem gondoltam. Már azért sem, mert szeretem az S2-öt. Ez viszont nem zárja ki, hogy bíráljam.

A sok bloatware az rossz (sokaknak felesleges) és a knox-ot hadd döntsem el én magam, hogy akarom e vagy sem. A bloatware programokat is opcionálisra kellene tennie. Ezek vásárló taszító tényezők az anyaghasználat mellett. Habár ez speciel engem nem zavar. Én szilikontokkal védem és így a tok határozza meg a külsőt. A drága telefonoknál érdemes a tok használata a védelem miatt. Ekkor pedig az, hogy műanyag, vagy fém kevésbé számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest