Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Mér' nem mér?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem sem érdekel a külseje. Az alap user azt se tudja, hogy mi az a bloatware. Mi meg úgyis kipucoljuk. Engem jobban zavarnak a rendszerbe hegesztgetések. Eleinte hasznosnak gondoltam a stock Androidhoz képest a plusz fínomságokat, de aztán szép lassan rájöttem, hogy mindet meg tudnám oldani az automatizálómmal. Így viszont gyakran szaladok bele abba, hogy az automatizált folyamat rendben van, de mégsem működik. Stock Androidon működne, de egy Samu hegesztés keresztbe tesz neki. Legutóbb a mobiladat automatizált kapcsolásával fuccsoltam be. Képernyő bekapcsol -> mobiladat bekapcsol...na. A rolón levő kapcsolówidget szerint aktív és a beállítások menüben is ott a pipa. Csak net nincs. Pipa ki, pipa be és tádááám, van net. "Hát van ilyen, Csupi?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest