Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedig van egy pár panasz
csak gugliba irdbe hogy vatera+panasz, vatera+ fogyasztóvédelem stbegyébként eddig nekem sem volt bajom velük(3-4 éve használom)
néha kirúgtak de azt jogosan
itt tényleg csak arra tudok gondolni hogy valami mod/admin meglátta->del, utána még magyarázkodtam és bosszúból történt mindez.
mert látom és ti is megnézhetitek hogy mással nem így járnak el
hiába nem stimmel postaköltség
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Először azzal kezdeném, hogy nem most kezdtem a vaterazast, régóta használom az oldalt.A felháborodást az váltotta ki,...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 4db 512Gb , 2db 1Tb
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest