- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagygabor519
tag
Az a problémám a játékkal, hogy amikor bejönnek a hangok, elkezd szaggatni. Néha megy csak zökkenőmentesen a játék. Egyébként meg késik a kép a hanghoz képest, szóval játszhatatlan szinte.
Olvastam, hogy Hack3er javasolta az 1.2.4 multis verziót a sima fof-ból, nekem az is szaggatott.
Már végig próbáltam kb 10 verziót a fofix-ből és a sima frets on fire -ből is xp és windows 7 alatt is sokféle nvidia driver-rel, régebbiekkel, újabbakkal is. Némelyiknél már a menünél is behalt, valamelyiknél pedig csak a játék közben szaggatott, de sehogy sem élvezhető, egy számot sem tudtam végigjátszani. Nekem 3 GHz intel procim van, geforce 6600 videókártyám, 1 gb memóriám, a haver pentium 2-esén meg simán fut
Mi lehet a probléma?!
Köszi előre is! -
boci79
újonc
sziasztok nekem volna egy olyan gondom a Frets on firével hogy mikor rá katintok hogy play gém ki választom a zenét és a szintet és utána ki ir egy hibát a hibba neve: See the logfile 'C:\Program Files\Frets on Fire\Frets on Fire.exe.log'for details.
és enyi havalaki tud segiteni az irjonmár előre is nagyon köszönöm
-
boci79
újonc
szia nekem is ezt irja ki és nem tudom elinditani a játékot.ha sikerült megoldanod kérlek ird meg hogyan.köszönöm
-
Ninabgy
újonc
Sziasztok!!
Nekem is meg van a játék, és az a problémám hogy az F1, F2 ésF3 gombot nem lehet lenyomni egyszerre és pengetni.De az összes többinél lehet 3-at és pengetni is.
Ez miért lehet, tudna nekem valaki segíteni??És néha a játék a betöltésnél lefagy ez csak ritka...de kezd zavarni.
Köszönöm a válaszokat!!
-
godejoe
újonc
én is elkeztem nyomni a game-t már vagy 3 hete... csak annyi a bajom h nem jelzi a szólót...
és így nem is nagyon élvezem... am jó játék...Dream Theater- As I Am...na ez nehéz szám...
-
Gibzon
csendes tag
Sziasztok
én már jácotam ezel a jó kis játékal de a bilemen nem érem el a gombokat.
ezért kérlek mongyátok el hogy hogy lehet hozzá gitárt kézíteni!!!!!
nagyon megköszönném[U][/U]
-
Badman 4ever
őstag
Elég durván nyomja a srác! Valaki tudna segíteni, mert engem vörös képernyővel fogad a játék, hang van kép nincs.
-
picisuly
újonc
Durva az ebmerke .naon jol nyomja a Canont.Párszor hibázik de senki sem tökéletes
én sose tudnám eljátszani.
Amugy honnan szedjek MOD okat én nem találok aki tudja irjon!
thx -
Prince03
újonc
-
Prince03
újonc
Helló! van egy kis problémám! amint megpróbálom elindítani a játékot megkapom ezt a Hibaüzenetet !!!!!!!!!Mi a teendő?
köszi!
Mellékelt kép:
-
Ezt betesztelem, köszi az írást.
-
sto1911
veterán
Megoldhato lenne, hogy ezeket a szamokat feltoltsd FTP-n? Egy csomot leszedtem kulon-kulon, de mikor meglattam, hogy megvan pakkban is, letoroltem, es nincs kedvem ujra egy hetig szedegetni :S
Sajna a legujabb FOFIX is szaggatott, de a fentebb emlitett regi FOF meg nem, es uugy van karrier meg skin, meg minden josag hozza.
-
PuMbA
titán
Ezek a számok biztos nem recsegnek: [link] Itt is megtalálható az összes GH és Rock Band szám,de nem torrenten hanem rapidshare vagy megaupload esetleg mediafire.
Egyébként a sima Frets on Fire-t elég kevés ideig csinálták,egy FoFiX nevű modban folytatták egyes rajongók a prgoramot szinte teljesen átírva már a kódot és 100x jobb lett,mint az eredeti :[link]
-
sto1911
veterán
A pakkot a piratebay-rol szedtem, de mivel ez a jatek eleve ingyenes, igy nem hinnem, hogy torvenyserto lenne ide belinkelni
Ha megis, akkor kiszedik a modok.
Meg itt is itt van, a dalok elivleg uazok mindket verzioban
Csak ugye a Fofix-el nekem szaggatott
-
sto1911
veterán
-
Hack3er
őstag
válasz
kilipeti55 #81 üzenetére
Nem ebay-ról vettem, hanem itt a PH!-n, és 18K-ért.
De eladóm most 12K-ért.(#82) sto1911 Nekem is ez a probléma az újabb verzióknál, de én a 1.2.451 multiplayeros változatát használom és ez tökéletesen fut. (a multiplayer azt takarja hogy 2-en lehet egy gépen osztottképernyőn játszani.)
-
sto1911
veterán
Nektek nem szaggat a jatek? Nekem neha rendesen megy, neha meg ugy elkezd szaggatni 1-30 mp-ig tarto intervallumban, hogy jatszhatatlan.
Fofix-en jatszom, es nem is mindig csinalja. Gepem az adatlapomon, 32-es es 64-es XP-vel is csinalja.
-
kilipeti55
csendes tag
ebay-ről? mennyiért?
én úgy vagyok vele, hogy ebayen se lehet 8-10k-nál olcsóbban hozzájutni, vaterán is 10 és afölött, ha meg boltból veszed ottmeg már 20ezret is meghaladja az ára...
Én 4k-nál többet egyszerűen nem vagyok hajlandó költeni egy darab műanyag kontrollerre.
Pedig az az igazság, hogy nagyon örülnék egynekCsak érted, annak a rengeteg pénznek van jobb helye is, plusz ilyen árakért már egy rendes elektronyos gitárt is lehet venni(vmi occsóbb Baltimore-t, azok jók)
-
Hack3er
őstag
válasz
kilipeti55 #79 üzenetére
Nekem is volt egy olyan biill-em amin le tudtam nyomni mind az 5 gombot + a pengetést, csak hát valami baja lett és máshová kellet átraknom de ott már nem tudom mindet lenyomni.
De mindegy van helyette gitár kontrollerem
-
kilipeti55
csendes tag
megkell mondjam, hatalmas szerencsém van.
Találtam egy billentyűzetet, ami nemcsak, hogy magában is hihetetlenjó, lapos, halk és elegáns és olcsó, de baromijó FoF-hoz és Guitar Herohoz
És ez a billentyűzet pedig a Logitech Classic 200
frets: 0 1 2 3 4 strums: enter and shift
Mind az 5 fretet letudom pengetni
A 0 1 2 3 4 prímán elérhető, hihetetlen kényelmes rajt játszani.De egyébként page up és page down-al is ugyanígy működik, amit ki is fogok használni, tervezek rá egy pengetőt(strum bar), és azt fogom valahogy rátenni(ragasztástól elzárkózom, lévén új a billentyűzet és nemcsak FoF-ra használom).
Mindenkinek bátran ajánlom ezt a csodás billentyűzetet..
És ha valakinek van ötlete, milyen alkatrészt használjak pengetőhöz, illetve hogy hogyan rögzítsem(régebben próbálkoztam egy baromsággal, megpróbáltam a szigszalagot, cérnát, celluxot, de nem jók. A régi billen pillanatragasztóval is próbálkoztam, nem sikerült.(Ezen meg ugye nem akarok...), azt szívesen meghalglatom és köszönöm.
Csal ennyit akartam, további jó Guitar Herozástés Frets on Fireözést.
[Ja és vannak FoF-os videóim] Egyre profibb vagyok az új keyboardnak köszönhetően -
teeem
aktív tag
Üdv.
Kis segítség kéne. Azt szeretném tudni hogy hogyan lehet a játékkal multizni, melyik verzió kell hozzá, és hogyan lehet belőni a multit?előre is köszi ha valaki segít.
-
Hack3er
őstag
Csak tudod mi a baj a képpel?
Túl nagy és nem látszik belőle semmiAlakítsd át 1600X1200-ba és úgy töltsd fel ide.
Na akkór válaszolok az előző kérdésedre is:
pl nekem így van, de lehet hogy neked másik meghajton van a game:D:\Games\FretsOnFire multiplayer\data\songs\
És a songs mappába másolhatod a zenét.
-
trialboy
tag
hogyan tudok zenét betenni a játékba, már letöltöttem de semmi ötletem hogy hova kéne
-
törölt tag
Bakker, hogy a viharba nyomtok Dragonforce-t? Én fel sem fogom, mit kéne nyomjak, nem hogy le is nyomjam.
Honnan van meg supaeasy-n?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha megjelnenek a bundok a nyakon akkor elkezd szaggattni, minél több hang van annál jobban?
-
nekem6666
újonc
sziasztok nekem volna egy olyan gondom a Frets on firével hogy mikor rá katintok hogy play gém ki választom a zenét és a szintet és utána ki ir egy hibát a hibba neve: See the logfile 'C:\Program Files\Frets on Fire\Frets on Fire.exe.log'for details.
és enyi havalaki tud segiteni az irjonmár előre is nagyon köszönöm
nem nagyon értek a géphez az a baj
-
Heroe15
újonc
Sziasztok!!
Én most kezdtem el ezzel a tök jó játékkal játszani nagyon tetszik csak az nem jó benne h pengetni is kellDe megoldom
Még azt is h h kell zenét tenni hozzá és ennek örülök!!
Már csak azt kéne megtudnom h h kell mod-ot rátenni le tudná nekem vki írni ugy g értsem is nagyon megköszönném!! -
kilipeti22
újonc
Hi everybody!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami gitár kontrollert olcsón, ami ráadásul kompatibilis PC-vel?
Imádom ezt a Frets on Fire-t, de 4 hiba van a billentyűzetes játszásban.
1. F4-es és F5-ös közt nagy hely van
2. kényelmesebb egy gitáron
3. csak 2 gombot enged egyszerre lenyomni + a pengetést(tehát max 3-at)
4. gitáron sokkal könnyebb a pengetés.Melyik kontroller kompatibilis PC-vel? a PS2-esek?
Sztetek német ebayről érdemes rendelni? vagy vmi kedvező(max 4ezer) forintos áron nem tudok hozzájutni valahonnan? vaterán néztem egyszer, de csak a teljes játék volt, külön gitár nem. -
Tottu
senior tag
Üdv!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy enyhén pattog a hang a játékban?
SB Live 5.1-em van Genius HT-vel. A laptopon kipróbáltam már a játékot ott teljesen jó volt, de amikor itthon is kipróbáltam akkor egyből kiszúrtam a pattogást és elég zavaró számomra.
Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani? -
Zolorado
tag
válasz
Matykocska #50 üzenetére
Akkor inkább már megvenném 8000-ért a játékot... ha lehetne kapni
Ez tényleg megérnéAmúgy meg egyszerre lenyomni az 5 gombot fiziológiai képtelenség
még ha nem kellene legalább 1 ujjaddal tartani, akkor sem ér oda szerintem a hüvelykujjadBár én már semmin nem lepődök meg
-
Hack3er
őstag
válasz
Matykocska #45 üzenetére
Valóban jól játszól, én még csak december végeóta játszok a game val,én is szépen lassan fejlődök.
Ti letudjátok nyomnyi egyszerii mind az 5 gombot meg rápengetni?
Én találtam egy régi billt amivel letüdom nyomni a 0,1,2,3,4 es gombokat egyszerre, meg egy picit át is alakítottam, így már nem kell vennem gitár kontrollert sem, majd rakok fel képet meg beleépítem a cikkbe, ha sikerűl gitár hevedert szereznem hozzá, meg egy FOF matricát persze. -
Matykocska
újonc
E-bay-ről rendeltem. Minden nap új van és csak 35 $ a szállítási költség. Fekete Les Paul PS2-re és kell hozzá konverter. 13-15-ből kijön attól függ milyenek a licitek. az eladó "gameaccesories" asszem. Most GHIII-mal játszok, ne kérdezd honnan van
Mo.-n viszont sehol sem találtam semmit -
Zolorado
tag
Nem tudjátok hol lehetne magyarországon GH III-t venni PC-re? e-bayről lehet rendelni, úgy 12700 Ft szállítással, persze ebből 8000 a szállítás... bosszantó
-
Zolorado
tag
válasz
Matykocska #47 üzenetére
Honnan szerzel GH gitárt?
Nekem is jó lenne egy
GH-t csak a második nehézségi szinten tudtam végigvinni, utána már nem bírom ujjakkal -
Matykocska
újonc
Kösz, igaz én már ősz óta nyomom, de még mindig fejlődöm. Most lehet hogy beszerzek egy GH-s gitárt. [Puppetz Hero] is jó, a csávó csinált ugyanúgy 8 tier-t, mint GH-ban van. Én úgy játszom őket, hogy 85% felett megyek tovább a köv. számra, így egy kis kihívás is van benne
-
Zolorado
tag
válasz
Matykocska #45 üzenetére
Te aztán jól nyomod!
A Free Birdet majdnem abbahagytam félúton, olyan uncsi volt, de amikor begyorsult, az már nagyon állat
Amúgy szerintem az én kommerz billentyűzetemnek nem túl jó a válaszideje :[
-
Matykocska
újonc
Látom másoknak is tetszik!
Csekkoljátok le az én [pontjaimat] is!
Egyébként FoF és GH legnagyobb száma a [Free Bird], és ehhez mindig is ragaszkodni fogok. Másik kedvencem a [Fury of The Storm] a Dragonforce-tól. Youtube account-om Matykocska01 oda most kezdem feltölteni a videókat. Én jó nehéz és vastag multimédiás bill.-ettel nyomom de pont a kezemre áll az 1-5. -
Zolorado
tag
Megcsináltam Supereasy-n 100%-ra
Easy-n azokat a nagyon gyors részeket nem tudom benne megcsinálni :S248906 pont és 1102 hang (100% persze)
Mostmár keresni kell egy új számot, ami kihívás, és meg tudom csinálni :]
Canon Rockot bepróbálom én is.Kár hogy más nem játszik vele... pedig még a húgomnak is tetszett... :]
u.i.: azért a vállam sajgott, mert félig fekve játszottam, így fértem el a szobában
-
Hack3er
őstag
Én már találkoztam 10 perces zenével is.
Nekem is ugyan ezek az albumok vannak meg.Már letöltöttem ezt a Dragonforce zenét, probálkozok is vele,de ha el**szom akkór a billentyűzet bánnya.
MIért a vállad sajod?
Hát ujjakal kell játszani nem a vállalÉn a Canon Rock-al soktam szórakozni, eddig a legjobb eredményem 205638p Médiumon és 98%-os. És a 20. helyre jöttem fel.
ui. Jól elbeszélgetunk ketten, nem igaz hogy senki se játszik rajtunk kívűl.
-
Zolorado
tag
Nekem is a Pack 1-2-3-4 és még a Guitar Hero III songs, amúgy ebben van asszem a bonus-ban ez a szám. Ez az általam ismert leghosszabb FoF szám, közel 8 perc! Maratoni, nagyon állat, supereasy-n is.
Új rekordom benne:
239383 pont, több mint 850 hibátlan hang egymás után.A vállam sajog, de jó
-
Hack3er
őstag
Hát nekem hosszű ujjaim vannak
Eleinte a csüklöm lerohadt, de most már megszokta.Nem tudom megmondani hogy mennyit értem el benne nincsen meg az a zene, egyszer régebbem megvolt.
Mennyi zenéd van hozzá?
Nekem a song pack 1,2,3,4 meg még ezen felül van 2 pack ami a gitár hero ból van.
-
Zolorado
tag
Úgy látom frissítik a szervert, mert úgy kb 3-3,5 millával több pontom van :]
(A linked nem jött be, de rádkerestem)
A legtöbbet meg úgyis a húgom gépéről nyomtam, ott meg nincsen net ;)Kár hogy ilyen billentyűm van, mert nem érem el rendesen azokat a nyomi Fn gombokat (n=1-5), meg folyton benyomódik a sleep, wake és turn off valamelyike szám közben
De amilyeneket a suliban láttam, nagyon jónak tűnnek ;)
Jó volt a fogás rajta :] -
Zolorado
tag
[link] Ezen az angol oldalon minden kérdésre választ kaptok!
Pl így kell házilag gitárt gyártani hozzá:
[link]Itt vannak letölthető számok:
[link]
(thepiratebay-en is van rengeteg szám)Itt meg különböző MOD-ok:
[link]Használjatok modokat, szinte az összes bug ki van javítva bennük, lehet más kinézetet választani, több beállítási lehetőség van, stb...
Keressetek rám a chartban: Zolorado
-
Hack3er
őstag
válasz
Cathfaern #28 üzenetére
Ha van régi ps2-es bille-ed rákötöd a laptopra és lehet nyomni, hát én kb lassan 3 hónapja játszok a játékal és Médium meg amazingakat szoktam 60-80%-ra teljesíteni.
Egyszer kétszer engemet is felidegesített, belevágtam a billentyűzetbe akkórát hogy két gomb kihullott
azóta is strapálom , még jó hogy nem a rádios bill-emet veretem szét
-
Cathfaern
nagyúr
Kiejtésbeli hasonulásról tetszett már hallani?
A "tetszik" szót mindenki "teccik"-nek ejti, ha tényleg ki akarod ejteni a t és sz hangokat is, akkor beletörik a nyelved hosszútávon. De ettől függetlenül "tetszik"-nek kell írni. Ha külföldi nyelvekre gondolsz, ott a különböző íráskép és hangalak teljesen általános dolog, magyarban ritkább, de mint a példa is mutatja, itt is megtalálható.
Hogy ne csak OFF legyek: elsőre tetszett a játék, másodikra nem, mert szerintem nagyon nehéz és sajnálom a bill-emet
Az a probléma általában az ilyen ingyenes játékokkal, hogy nincs betanulási idő bennük, rögtön az elején a mélyvízbe dobnak, a legnehezebb számokkal. Így nem sok sikerélmény van a legkönnyebb fokozaton se, s hamar elmegy az ember kedve
-
Hack3er
őstag
Ennyire nem eteszik ez a játék senkinekse?
Pedig nem rossz játék.
-
Hack3er
őstag
No hát senkise játszik?
-
VoDaFoNe
aktív tag
marha jó lehet
A vidi meg nagyon állat beteg ember. de tényleg jó kis game lehet
jó kis írás volt köszi
-
Hack3er
őstag
Innen tudjátok letölteni, beraktam a linket a cikk be is.
-
student
őstag
nekem oat ir ki feltelepites után, játék inditáskor hogy msvcr71.dll nem találhato. valami 5let hogy mit csináljak?
-
Remington
őstag
azt megmondaná vki h hol tudok hozzá zenéket letölteni? mert amagyar oldalról nem tudok, ami meg a hivataloson van azokat nem ismerem. hiába keresek máshol sehol se találok
-
(Kolombusz)
veterán
Én a Guitar Herora szavazok.
-
paramedic
aktív tag
Nem notebookbarát játék...
-
JoeYi
őstag
én inkább az Audiosurf -öt ajánlom, nagyon élvezetes kis game, és egérrel is tolható.
-
menpee
aktív tag
De szeretem ezt tolni! Sajna most elvágtam a tenyerem, és egy poharat alig tudok megfogni vele, de amint helyrebillenek, nyomom tovább.
Az első zene, amit 100%-ra játszottam (Linkin Park: In the End) nagy kedvencem. Ha nem kell gondolkozod azon, hogy milyen ritmus jön, akkor már csak a kezed elfáradásától függ a jó eredmény. Van hozzá millió In Flames, meg SoaD, nem is kell több -
Remélem ezt csak poénból írtad így: "Bízok benne hogy sokatoknak megtetccik ez a játék."
-
ipavlidu!
tag
Holnap megnezem. Kivancsi vagyok, gitaroskent milyennek fogom talalni a gitarozas-utanzast billentyuzettel.
-
-
divergens
tag
nekem is itt van..nagyon nehéz.. én gn'r sweet child-ot játszom mert csak az megy
persze szuper ízin
Jó kis játék
meg jó írás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2 hónappal ezelőtt ismertem meg ezt a remek játékot A játékról röviden: A FoF egy...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest