- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilipeti55
csendes tag
ebay-ről? mennyiért?
én úgy vagyok vele, hogy ebayen se lehet 8-10k-nál olcsóbban hozzájutni, vaterán is 10 és afölött, ha meg boltból veszed ottmeg már 20ezret is meghaladja az ára...
Én 4k-nál többet egyszerűen nem vagyok hajlandó költeni egy darab műanyag kontrollerre.
Pedig az az igazság, hogy nagyon örülnék egynekCsak érted, annak a rengeteg pénznek van jobb helye is, plusz ilyen árakért már egy rendes elektronyos gitárt is lehet venni(vmi occsóbb Baltimore-t, azok jók)
-
kilipeti55
csendes tag
megkell mondjam, hatalmas szerencsém van.
Találtam egy billentyűzetet, ami nemcsak, hogy magában is hihetetlenjó, lapos, halk és elegáns és olcsó, de baromijó FoF-hoz és Guitar Herohoz
És ez a billentyűzet pedig a Logitech Classic 200
frets: 0 1 2 3 4 strums: enter and shift
Mind az 5 fretet letudom pengetni
A 0 1 2 3 4 prímán elérhető, hihetetlen kényelmes rajt játszani.De egyébként page up és page down-al is ugyanígy működik, amit ki is fogok használni, tervezek rá egy pengetőt(strum bar), és azt fogom valahogy rátenni(ragasztástól elzárkózom, lévén új a billentyűzet és nemcsak FoF-ra használom).
Mindenkinek bátran ajánlom ezt a csodás billentyűzetet..
És ha valakinek van ötlete, milyen alkatrészt használjak pengetőhöz, illetve hogy hogyan rögzítsem(régebben próbálkoztam egy baromsággal, megpróbáltam a szigszalagot, cérnát, celluxot, de nem jók. A régi billen pillanatragasztóval is próbálkoztam, nem sikerült.(Ezen meg ugye nem akarok...), azt szívesen meghalglatom és köszönöm.
Csal ennyit akartam, további jó Guitar Herozástés Frets on Fireözést.
[Ja és vannak FoF-os videóim] Egyre profibb vagyok az új keyboardnak köszönhetően
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2 hónappal ezelőtt ismertem meg ezt a remek játékot A játékról röviden: A FoF egy...
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest