- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
-
frescho
addikt
Nincs rajta + csatlakozo, csak a PCI-bol taplalkozik. De a GTS450 utan nem lett volna elorelepes.
-
Vladi
nagyúr
Az a 7750 alacsony fogyasztása wattban mit jelent?
Én a 4670 helyett keresek valamit, ami sokkal erősebb, de nem fogyaszt többet. Értsd: egyenlő/kevesebb. Létezik ilyen?

-
frescho
addikt
-
westcoastog
veterán
7750-et fogom választani, hozza a mostani 5770-em szintjét feleannyi fogyasztással.

-
bacsis
Közösségépítő
-
frescho
addikt
180W korul ingadozik a komplett rendszer fogyasztasa furmark alatt alulfeszelve (0.975V). 2 vinyoval, i5-el, 20-as ventivel nem rossz ertek. Idle-ben 75W alatt alakul ugyanez. IGP-vel sem sokkal kevesebb. Ez azt jelenti, hogy a kartya boven 150W alatt van, szerintem egy darab 6-os PCIE csatlakozo is eleg lenne hozza.
-
frescho
addikt
-
zoltanz
nagyúr
A8-3800+HD6670 DDR5-el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bacsis
Közösségépítő
-
KaiotEch
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
ahha csak annál a kártyánál már kezd az ára is elszállni... mennyi? 70-80rongy? és izomból (ahova nem kell a teszeláció) egy agyonhúzott 5850 is be tudja fogni masszív tuningal

igaz akkor nálam (persze vízzel) a GPU 1,25V-ot kap a gyári 1,087 helyett s az órajelét 725-ről 1050-re a memóriát 1000-ről 1250re kell emelnem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaiotEch
nagyúr
7850 erősebb mindnél annyit eszik, mint a 6850.
-
bacsis
Közösségépítő
-
Victoryus
addikt
Én a 6850-re szavazok. Ha nincs terhelve, akkor alig fogyaszt. Ja, és újonnan 33e forint... bezzeg mikor én vettem akkor még 48e volt.
-
bacsis
Közösségépítő
A ref nyákos 5850-eset pedig lehet némileg alul efszelni, máris javul a fogyija
szoftveresen 8századot, BIOS áthekkeléssel meg kitudja mi a határ 
-
D1Rect
félisten
Garitól függ, hogy kéne-e az 5850.
20K-ért meg nehogy vegyél rá blokkot.Sztem biztos lesz aki most lecserélni az 58xx szériát. ~10K-ért tudsz majd rá vadászni blokkot.
-
frescho
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
frescho
addikt
Az is csavar a dolgon, hogy vizhutesen is elkezdtem gondolkozni. Ot mar nem szamit a plusz fogyasztas, mert egy 20-as radiator alacsony legaram (zaj) mellett is kepes leadni a hot. Raadasul 7770-hez nem hiszem, hogy lesz full cover block, mig 5850-hez van.
Az egesz ott kezdodott, hogy az uj alaplapommal nem megy a regi videokartyam...
-
darál0w
Jómunkásember
én anno így voltam a 4870-5750-5770 komboval.
5750 lett belőle

-
frescho
addikt
Nem, en irtam el. A 6850-nel a 7770 nem annyival lassabb, mint amennyivel kevesebb a fogyasztasa.
Az 5850 kicsit sokat zabal az izlesemnek, ha hajtva van, de erosebb a 7770-nel es meg huzni is lehet eleg szepen.
Igazandibol a fogyasztas vs. teljesitmeny a dilemma. Jon-e mostanaban valami olyan jatek, amit erdemes lesz megvenni es kell neki a bika GPU? Amugy nem jatszom sokat, heti talan 4 orat. Netezni meg laptoprol szoktam.
-
Cucuska2
addikt
Én 7770-t. A mini-ITX ház és SFX táp nem nagyon kedveli a nagy kártyákat. Konkrétabban nincs elég tápcsatim, valamint a kártya olyan hosszú mint a házam.
-
EczkE
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
5850 a legerősebb köztük én azt választanám.
-
albert8
veterán
-
xlife11
senior tag
-
frescho
addikt
Ti mit vennetek? A 6850-et nem vettem be, mert annyival dragabb, mint az 5850, de lassabb es tobbet eszik a 7770-nel. Akkor mar inkabb 7770 vagy 5850.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt amire kimutathatná a foga fehérjét, úgyis elavult lesz
szoftveresen 8századot, BIOS áthekkeléssel meg kitudja mi a határ