- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony, érdekes dolog ez. Azt gondolom, hogy aki igazán tanítani szeretne, azt nem igazán érdekli a fizetése. Na az ilyen emberekből lesznek a jó tanárok. Bár nem látom át a dolgot, azért is kérdeztem, hogy a tanároknál mi a helyzet, de nem emlékszem arra, hogy régen jobban meg lettek volna becsülve. Illetve hogy aki ezt az utat választotta, annak fényes jövő nézett ki anyagiak terén.
pentiumboi +1
Amikor nekem 15 éve nem jött be annyi a fizetésemből, ami az elvárásom volt, szakmát váltottam, és nyelvet tanultam. Ez az út, szerintem bárki számára adott.
Ennyi a történet.
Voltak nagyon jó tanáraim, akik hivatásként tekintettek a szakmájukra. Tőlük soha nem hallottam a pénz témáját. Akkor se, amikor már felnőttként ültünk egy asztal mellett.
Abszolút ezt tapasztaltam én is. Általánosban és középiskolában is előfordult, hogy kitűnő voltam olyan tárgyakból, amit előtte szó szerint gyűlöltem. Általánosban kettes voltam fizikából, nem is érdekelt az egész, aztán egyik évtől kaptunk egy másik tanárt és onnantól fogva végig szín ötös voltam. Még otthon, hobbiból is ezzel foglalkoztam. Középiskolában ugyanez matekból. Akár szóbeli, akár írásbeli, kokka ötös végig. Ennyit számít az, ha valaki tényleg tanárnak született.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest