- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony, érdekes dolog ez. Azt gondolom, hogy aki igazán tanítani szeretne, azt nem igazán érdekli a fizetése. Na az ilyen emberekből lesznek a jó tanárok. Bár nem látom át a dolgot, azért is kérdeztem, hogy a tanároknál mi a helyzet, de nem emlékszem arra, hogy régen jobban meg lettek volna becsülve. Illetve hogy aki ezt az utat választotta, annak fényes jövő nézett ki anyagiak terén.
pentiumboi +1
Amikor nekem 15 éve nem jött be annyi a fizetésemből, ami az elvárásom volt, szakmát váltottam, és nyelvet tanultam. Ez az út, szerintem bárki számára adott.
Ennyi a történet.
Voltak nagyon jó tanáraim, akik hivatásként tekintettek a szakmájukra. Tőlük soha nem hallottam a pénz témáját. Akkor se, amikor már felnőttként ültünk egy asztal mellett.
Abszolút ezt tapasztaltam én is. Általánosban és középiskolában is előfordult, hogy kitűnő voltam olyan tárgyakból, amit előtte szó szerint gyűlöltem. Általánosban kettes voltam fizikából, nem is érdekelt az egész, aztán egyik évtől kaptunk egy másik tanárt és onnantól fogva végig szín ötös voltam. Még otthon, hobbiból is ezzel foglalkoztam. Középiskolában ugyanez matekból. Akár szóbeli, akár írásbeli, kokka ötös végig. Ennyit számít az, ha valaki tényleg tanárnak született.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest