- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekomajin
aktív tag
Hiába csűröd-csavarod, nem azzal van baj, hogy mások panaszkodnak, hanem az, hogy te nem. Ha neked elég ennyi pénz, akkor legyél boldog. Ha nem elég, akkor viszont ne azon pörögjél, hogy mások mikor mennek az utcára, hanem csatlakozzál te is.
A gennyesre keresős egybites gondolkodást meg szerintem gyorsan felejtsd el! Nem arról volt szó, hogy milliós fizetést akarunk.
-
Teljesen rendben van, hogy te ezt szereted, ezt választottad, tudtad mire számíts. Attól még a másik lehet elégedetlen és mondhatja, hogy nincs megfizetve. Amit írt az emberke is, hogy 130 nettót vitt haza. Az egy vicc, nulla. 5 éve kerestem alkatrész kiszállítóként 120 nettót és csak jogsi kellett hozzá+alkatrész ismeret. Az eladók kaptak 160 nettót. Engem az egészben az frusztrál, hogy mikor a tanári pályára ment, már akkor sem voltak jól megfizetve, tehát számíthatott rá, hogy majd ő sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest