Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Látom mindkettőtöknek átjött a lényegi információ. Én nem panaszkodom, nem mást támadok. Csak rá szerettem volna világítani arra, hogy mások is vannak hasonló szar fizetéssel hasonló helyzetben mint a tanárok, nővérek..stb. Mégse panaszkodnak, nyafognak nap mint nap mint a többiek. Mikor ezt választottam, tudtam mire vállakozom, ahogy ezt le is írtam. Nem a pénzért csinálom, hanem mert szeretem csinálni, a munkám a hobbim, az életem.
Gondolom ők is tisztában voltak azzal mennyit kereshetnek ezzel és ez nem egy politikusi állás havi 2 milláért.
Ezzel szemben nagyon sok munka megélhetési munka lett. Mint a tanárok esetében is, nem az a cél már hogy tanítsanak, gyerekeket oktassanak és elindítsák őket az élet útján hanem az, hogy mikor keressük magunkat gennyesre.
És a tűntetés nem hinném hogy bármi eredményre is vezetne...eddig is voltak kivonulások, tűntetések stb. Mégis minden maradt abban a helyzetben ami.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest