Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ballagasa
csendes tag
Ma a kezemben tarthattam a g3 egyik verzióját a media marktban. Nagyon nagyon jó telefon volt ténylegesen egy problémám volt vele, hogy éreztem rajta a laggokat. Előző kolléga írta, hogy idegesíti hogy megkérdezik, tényleg laggol-e. Ellenben nem vagyok benn biztos, hogy a legújabb szoftverrel rendelkezőt fogtam e. G2 és G3 között vacilálok ( bár g2-t tmobile-nál már nem lehet venni). Nagyon sok minden szól a g3 mellett. Az lenne a kérdésem, hogy normális egyetemista használat mellett szerintetek egy napot kibír? (folyamatos mobilnet-wifi - tanulás spotify, fbook messenger nem nagyon játszanék rajta olvasgatás stb..) Lehet hogy számotokra már tucatkérdésnek tűnik amit kérdezek, de sajnos nem igazán tudok dönteni. Kérlek segítsetek. most 127e forintért tudnék hozzájutni a T-Mobilenál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo LG G3 összefoglalóA méltán népszerű LG G2 utódja 2014 május 27.-én került hivatalosan bemutatásra.A készülék 2014...
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Hálózatokról alaposan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- P14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U Radeon 780M 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest