Ma a kezemben tarthattam a g3 egyik verzióját a media marktban. Nagyon nagyon jó telefon volt ténylegesen egy problémám volt vele, hogy éreztem rajta a laggokat. Előző kolléga írta, hogy idegesíti hogy megkérdezik, tényleg laggol-e. Ellenben nem vagyok benn biztos, hogy a legújabb szoftverrel rendelkezőt fogtam e. G2 és G3 között vacilálok ( bár g2-t tmobile-nál már nem lehet venni). Nagyon sok minden szól a g3 mellett. Az lenne a kérdésem, hogy normális egyetemista használat mellett szerintetek egy napot kibír? (folyamatos mobilnet-wifi - tanulás spotify, fbook messenger nem nagyon játszanék rajta olvasgatás stb..) Lehet hogy számotokra már tucatkérdésnek tűnik amit kérdezek, de sajnos nem igazán tudok dönteni. Kérlek segítsetek. most 127e forintért tudnék hozzájutni a T-Mobilenál.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [P41N:] ATI CrossFire Projekt - Összeállt a gépezet
- [Re:] [Brogyi:] Az autók smart töltési rendszere
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Már 10 éve köztetek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
bejegyzés LG G3 1. HSZ.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Ipad 9.gen 256gb wifi+cell, garanciális,tartozékokkal
- TUF A15 FX506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB DDR4, 512GB+1TB HDD magyar vbill gar
- iPhone 13 Pro max 1 TB (!) gyári független 2025.07.01. garancia MM vásárlás!
- Eladó Bontatlan Dell Vostro 5620 Titan Grey (HU) i5 12th 16 GB -512 Gb SSD 16" FHD WIN11Pro 2 év gar
- Pixel 6 8/128-as zöld színű eladó