Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
Koszi de nem terveztem annyit költeni rá mint egy új házra..

-
sfefe
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
nm.

-
sfefe
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Eletjel.

-
tajcsi
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
pont egy 500gb-os f3asom van....a táp meg ax850...
-
tajcsi
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
nema mozgatasrol van szo hanem morog az egesz hdd tarto resz,,,

-
sortie
tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Olvastam, hogy tettél bele 12 centis 2500rpm-en pörgő spire ventit, de nálam kellene a többi 5,25 bővítő hely is nem csak 1db azért kérdem, hogy elég-e a többi venti és mennyire hangos vagy halk.
A képek nem jönnek be a hsz-nál esetleg, ha új hsz-ra betennéd őket szivesen venném. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
eladohardver
üzenetére
Jó lett.

-
eladohardver
őstag
-
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Én raktam mindenhová ventit (Noctua-t), rendesen hideg a ház burkolata.
A festésnél nem vettem észre ilyen hibát. Pedig nálam szó szerint lábnál van, és már kapott is párat, de semmi karc. - lehet a te szériádnál lustábbak voltak a festők.

-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
beraktam előre egy db 12 centis 2500rpm-en pörgő spire ventit és azóta a ház teteje valóban tök hüvös.. nem gyűlik a meleg levegő benne... szuper lett...
- Viszont egy számomra nagyon negatív dolog... a ház festésére nagyon vigyázni kell mert eszméletlen szemét minőségű festék van rajta, a legapróbb hiba és fémig van karcolva... régi chieftec házikóm ennek töbszörösét kapta a 3-4 éve alatt és sehol nincs rajta még hasonló karc sem
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
remélem minnél hamarabb mert így(pisix karival) alapon se használható a gpu.. BBCF2 nél pl COD BO nál még ok

-
Recon666
Közösségépítő
válasz
eladohardver
üzenetére
Csak nem egy 18cm ventinél.
-
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Nálam i72600k van ... semmi gondom nincs vele 4,8GHZ-ig ... 5-nél van egy kicsit melege. - de ez sem a ház miatt van, hanem a ház maga van szar helyen egy sarokban.
eddíg minden ház "elvérzett" nálam, kivéve ez. -
Recon666
Közösségépítő
válasz
eladohardver
üzenetére
Hidd el , hogy egy húzott GTx 470 és egy szintén húzott i5 760 sem termel sokkal kevesebb hőt.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
eladohardver
üzenetére
Pedig hidd el elég sok levegőt mozgat meg az a 18cm venti, alacsony fordulaton.
-
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver
üzenetére
Az oldallaphoz nincs szűrő. Csak a szigetelés.
A ventik csendesek. Sajna nem tudom mennyit pörögnek, mert a házhoz kapott szabályzóról mennek. -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Urak!
Valaki el tudná árulni, hogy milyen telljesítményű légkavarók vannak gyárilag ehez a dlágaszághoz? elöl-hátul 14 cantisok meg fent a 18 as mennyit pörög?Illetve az oldallaphoz van e porszűrő... vagy csak az a bigyó a zajcsökkentéshez... Danke!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest