- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
Recon666 #191 üzenetére
Most nezem a gyarto oldalan:
[link]A 2-es verzioban mar nincs elvalaszto a tap folott es mellett. Meg ahogy latom itt a haz tetejen is van ket szellozo nyilas.
Az 1-es XL-ben ( gondolom az van Neked ) a haz tetejen nincs szellozo nyilas?
Ja meg ebben nem latom feul azt a 18centis ventis sem, gonolom lehet nem valt be anniyra es inkabb megadjak a lehetoseget a felhasznalonak, hogy tegyen be sajat belatasa szerint meg 2-t ha kell? -
sfefe
addikt
válasz
Recon666 #184 üzenetére
Mar regota egy Seasonic ss-500ht tapom van, mondjuk ha rateszem a kezem nem meleg. De nincs is fent a haz oldala.
Ahogy nezem ezt a tapot mar nem nagyon kapni, ezt meg kaptam regebben....
Gondolom ez maradhat benne?
A fent leirt dolgok lennenek benne szerintem nem sok cumo, igy valoszinu akkor eleg az R4-es...
Te raktal bele + ventiket? Nezegetem, hogy milyet tegyek meg bele, legalabbis elolre.
Ezt neztem ki az adatok alapjan nagyon jonak tunik:
[link]Adatok alapjan nagyon jo megsem latom, hogy ajanlanak ezt.
Bar ahogy nezem leginkabb az ugymond "tuning" ventiket ajanljak jobban. De nekem ugye halksag az elso szempont.
-
-
betonfelhő
tag
válasz
Recon666 #116 üzenetére
Ezalatt nem azt értettem, hogy purista és pont ilyen tervezésű legyen minden (mondjuk elviselném
. Elsősorban a letisztultság, az egyszerűség és a friss design az ami nincs. Lehet bármilyen a termék, az elavult, unalmas, túlcsicsázott arculat helyett akár ennyire puritán is mint a Fractal Design ház.
Ezt mióta használod pontosan? Szívesen olvasnék egy írást a hosszútávú használatról is - több mint 1 év. Ha a távoli (messzi-messzi) jövőben egy ilyen ház vásárlására adnám a fejem.
( hülye dolog volna felvetni azt, hogy esetleg a szimpla és minimál designnal rendelkező, de minőségi pc-s cuccokat egy listára össze lehetne gyűjteni? ) -
KAMELOT
titán
-
DEV_NULL
őstag
-
DEV_NULL
őstag
Midgardban lakom 18K-ért vettem, igaz nem egy (túlárazott) csodakuckó mint amiről írsz, de egy elég jó házat kaptam korrekt áron.. A ventiket cseréltem SWiF2re, vinyókat halkítottam öntapadós D profillal. Szóval a lényeg: nem az a bajom, hogy műanyag az ajtó, hanem az, hogy ezért a pénzért már illene egy szálcsiszolt ajtóval ellátni.
szerk.: azt pedig elfelejtettem írni, hogy eléggé a p182re (szvsz. az Antec terméke szebb mint ez) hajaz, de gondolom nem én vagyok az első aki megállapította ezt.
-
KAMELOT
titán
Először is ezek PC-k terén luxuscikkeknek számítanak.
Biztos nem adok ennyit egy házért. Max 10 000ft-t többet nem. A mostani CM690-t is 10 000ft-ért vettemoldalán Coolermaster 24cm-s venti 400-700rpm
Abból a pénzből inkább alaplapot meg ramot veszek.
CORSAIR meg ezek kicsit túl vannak árazva.
Nagyon meggondolom 100x mire mennyit adok ki. -
Geller72
veterán
"Azért annyira nem gagyi műanyag, majdnem 1cm vastag"
-A Dragonnál sem vékony. Nem is ott tört le, hanem a pöcöknél, amin elfordul az a szééép, vastag ajtó...
Aki meg tudja venni 42-ért, az áldozna érte mondjuk 50-et is, vagy te nem?
. Fém ajtóval, akár szálcsiszoltan. Ha opcionálisan választható lenne felárért, már azzal is kiegyeznék, aztán majd én eldönteném, hogy megér e nekem annyi pluszt.
.
-
Geller72
veterán
"Az ajtó eleje nem fém, hanem műanyag."
-Ez a gáz. Ciki, hogy erre már nem tellett, vagy nem tudom, mi a z oka. Kérjen érte 2k-val többet, de ne rakjon bele gagyi műanyagot, amit kapásból le bírok törni." A műanyag ajtó szerintem is lehetne fém, de akkor már mindjárt 20kg-ál járunk"
-Hogy most 18 kg, vagy 20...cipelni mindegyik dög nehéz, az asztalon mert qrva mind1...
Tetszik nekem is, a dragon után esetleg..ha fémből lenne az ajtó, meggondolnám.
-
bul07
nagyúr
-
törölt tag
És ehhez vegyük hozzá, hogy 1-2 kg hangszigetelő anyag is van a házba gyógyítva, ami nem két fillér. Persze parafával,
"tojástartó szivaccsal", padlószőnyeggel helyettesíthető fillérekből és a hatás ugyanaz, de ez azért mégis igényesebb megjelenésre, illetve tűzállóbb."pedig, olyan 120%.ig nyílik, "
Akarod mondani, 120°-ig nyílik.
-
Zoli133
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest