- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Nálam is maradtak a gyári ventik... Annyit variáltam, hogy amit elölre tettek fogtam és lejebb raktam a hdd-k hűtéséhez.... Fentre meg vettem azt a ventit amit írtam... az sem olyan kis fordulatú mint a gyári... szóval van hangja... illetve nálam rövidek voltak a PCIE kábelek is... a 20+4 pin illetve a 8 pin-es CPU kábel. Max hangon batár hangja van, persze halkabb mint a gyári hűtő a hd5970-en ... amit szerencsére nem használok... lecsavarva valóban halk. hdd-t sem igazán hallani...
Ha léghűtésed van és nagyon melegszik,(persze lehet nálam azért melegszik picit jobban mert 2 kártya és nem szívja ki semmi a videokari melegét a házból) akkor szvsz muszály felül az a 12 centis venti, a légáram miatt...
-
sortie
tag
Köszi!
Akkor döntöttem nem keresgélek tovább. Define XL
#davidsz, eladohardver
A ventik azok maradhatnak benne amivel szerelik vagy cserélni kell őket?
Beköltözéskor elég, hogy a táp kábelei legyenek hosszabbak vagy más kábelekre is oda kell figyelni, hosszúság. (Nem szeretnék ezen bosszankodni mikor rakjuk össze a gépet.) -
eladohardver
őstag
többi helyre Blacknoise Silent Pro 140mm PK3 ment. Plusz az oldalára egy ilyen.
Illetve annyit változtattam, hogy alulra helyeztem az előlap mögött rejlő gyári ventit ahol nálam a HDD-k lesnek... Oda elég a kisebb légszállítás. Brutál hangja van (spire miatt) főleg ha kinyitom az előlapot
-
eladohardver
őstag
Majd lessz! Danke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest