Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Nálam is maradtak a gyári ventik... Annyit variáltam, hogy amit elölre tettek fogtam és lejebb raktam a hdd-k hűtéséhez.... Fentre meg vettem azt a ventit amit írtam... az sem olyan kis fordulatú mint a gyári... szóval van hangja... illetve nálam rövidek voltak a PCIE kábelek is... a 20+4 pin illetve a 8 pin-es CPU kábel. Max hangon batár hangja van, persze halkabb mint a gyári hűtő a hd5970-en ... amit szerencsére nem használok... lecsavarva valóban halk. hdd-t sem igazán hallani...
Ha léghűtésed van és nagyon melegszik,(persze lehet nálam azért melegszik picit jobban mert 2 kártya és nem szívja ki semmi a videokari melegét a házból) akkor szvsz muszály felül az a 12 centis venti, a légáram miatt...
-
sortie
tag
Köszi!
Akkor döntöttem nem keresgélek tovább. Define XL
#davidsz, eladohardver
A ventik azok maradhatnak benne amivel szerelik vagy cserélni kell őket?
Beköltözéskor elég, hogy a táp kábelei legyenek hosszabbak vagy más kábelekre is oda kell figyelni, hosszúság. (Nem szeretnék ezen bosszankodni mikor rakjuk össze a gépet.) -
eladohardver
őstag
többi helyre Blacknoise Silent Pro 140mm PK3 ment. Plusz az oldalára egy ilyen.
Illetve annyit változtattam, hogy alulra helyeztem az előlap mögött rejlő gyári ventit ahol nálam a HDD-k lesnek... Oda elég a kisebb légszállítás. Brutál hangja van (spire miatt) főleg ha kinyitom az előlapot

-
eladohardver
őstag
Majd lessz! Danke!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest