Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Tényleg? Ezzel nekem is ujat mondtál, mert én nézegettem de nem láttam hogy el lehetne forgatni. Eleve a felső hdd rekesz megvezető sinjei adottak igy nem elforgatható. Ezen kivül azért egy 140 es venti áttolja raja a meleget. A fenti w illetve az oldalsó ventihelyek eltakarhatók a gyárilag beszerelt és hangcsillapitott műanyag lapocskákkal. Igy csak a perforáció fog látszani por pedig garantáltan nem jut be, ha viszont arra támad kedved és plusz ventikre van szükséged akkor nem kell, hogy homemade módon szétvagdosd. Én ezt is egyfajta pluszként élem meg, fel van erre is készítve. Ja és ahol nincsenek ilyen záró lapok ott porszűrő található, ami könnyen és gyorsan tisztitható valamint igazán hatásosan felfogja a port, tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest