- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Tényleg? Ezzel nekem is ujat mondtál, mert én nézegettem de nem láttam hogy el lehetne forgatni. Eleve a felső hdd rekesz megvezető sinjei adottak igy nem elforgatható. Ezen kivül azért egy 140 es venti áttolja raja a meleget. A fenti w illetve az oldalsó ventihelyek eltakarhatók a gyárilag beszerelt és hangcsillapitott műanyag lapocskákkal. Igy csak a perforáció fog látszani por pedig garantáltan nem jut be, ha viszont arra támad kedved és plusz ventikre van szükséged akkor nem kell, hogy homemade módon szétvagdosd. Én ezt is egyfajta pluszként élem meg, fel van erre is készítve. Ja és ahol nincsenek ilyen záró lapok ott porszűrő található, ami könnyen és gyorsan tisztitható valamint igazán hatásosan felfogja a port, tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest