- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Tényleg? Ezzel nekem is ujat mondtál, mert én nézegettem de nem láttam hogy el lehetne forgatni. Eleve a felső hdd rekesz megvezető sinjei adottak igy nem elforgatható. Ezen kivül azért egy 140 es venti áttolja raja a meleget. A fenti w illetve az oldalsó ventihelyek eltakarhatók a gyárilag beszerelt és hangcsillapitott műanyag lapocskákkal. Igy csak a perforáció fog látszani por pedig garantáltan nem jut be, ha viszont arra támad kedved és plusz ventikre van szükséged akkor nem kell, hogy homemade módon szétvagdosd. Én ezt is egyfajta pluszként élem meg, fel van erre is készítve. Ja és ahol nincsenek ilyen záró lapok ott porszűrő található, ami könnyen és gyorsan tisztitható valamint igazán hatásosan felfogja a port, tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest