Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Majdnem nyert.

coming soon van
a régi gépből megmaradt a winyó meg az író azt tettem bele eddig 
Februárban már be is fogom tudni kapcsolni
-
MrPG8
aktív tag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Hat ha most vennek akkor tuti r4re esne a valasztasom. Sok mindent atszerveztek, na meg ugye usb3 nagy elony, nem mintha lga1156os lapom tamogatna
de szerencsere kapni upgrade kiteg.
Amugy imadom ezt a hazat. Mas markat nem is vennek mar. -
F34R
nagyúr
válasz
RevolutioN2
üzenetére
pontosan ahogy ezelott is elmondtam , sajnos tenyleg az also resz fix , de azt is lehet orvosolni , vagy akkor tessek a NZXT H2-t venni

-
hoffman_
nagyúr
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Vedd ki a rekeszt, és látni fogod, hogy nem fix sínes, hanem trükkös, a felső rekeszt tehát be lehet rakni elforgatva is

-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Látom királyul működik a mobilodon a prediktív szövegbevitel.

Lényeg a lényeg: persze hogy az üdítőt nem a gép közelében tárolja az ember. És persze hogy ha beleömlik az user error. De a megelőzés is fontos dolog. Ha nem lyukas a ház teteje, akkor nem ömölhet bele. És gondolom az sem jut eszedbe - mert valószínűleg nem tartasz még ott - hogy egyeseknek gyermekeik is vannak. Tudod, ezek a pici lények játszanak, csintalankodnak, locsolnak egy kis szörpit a gép tetejére, mert az tök jó... ragozzam? Szerintem felesleges a ház tetején a szellőző és csak a baleset lehetőségét hordozza magában. Haszna ellenben nem igazán van.
-
zolee5016
őstag
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Még 1x..nem veled van a baj....A cikk is OK....de a kéró egy csupasz doboz....pont....
Nekem 5 vinyó dolgozik a gépembe...mégse hallom...főleg nem filmnézés közben.....
egyenként ki_be kapcsolom őket ha kell és kész....Nekem ezek a túlzásba vitt minimalista dolgok állnak messze a világomtól.... -
Jhonny06
veterán
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Na ezt nem láttam, akkor sorry.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a régi gépből megmaradt a winyó meg az író azt tettem bele eddig