- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #60 üzenetére
Majdnem nyert.
coming soon vana régi gépből megmaradt a winyó meg az író azt tettem bele eddig
Februárban már be is fogom tudni kapcsolni -
MrPG8
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #55 üzenetére
Hat ha most vennek akkor tuti r4re esne a valasztasom. Sok mindent atszerveztek, na meg ugye usb3 nagy elony, nem mintha lga1156os lapom tamogatna
de szerencsere kapni upgrade kiteg.
Amugy imadom ezt a hazat. Mas markat nem is vennek mar. -
F34R
nagyúr
válasz
RevolutioN2 #48 üzenetére
pontosan ahogy ezelott is elmondtam , sajnos tenyleg az also resz fix , de azt is lehet orvosolni , vagy akkor tessek a NZXT H2-t venni
-
hoffman_
nagyúr
válasz
RevolutioN2 #48 üzenetére
Vedd ki a rekeszt, és látni fogod, hogy nem fix sínes, hanem trükkös, a felső rekeszt tehát be lehet rakni elforgatva is
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
RevolutioN2 #32 üzenetére
Látom királyul működik a mobilodon a prediktív szövegbevitel.
Lényeg a lényeg: persze hogy az üdítőt nem a gép közelében tárolja az ember. És persze hogy ha beleömlik az user error. De a megelőzés is fontos dolog. Ha nem lyukas a ház teteje, akkor nem ömölhet bele. És gondolom az sem jut eszedbe - mert valószínűleg nem tartasz még ott - hogy egyeseknek gyermekeik is vannak. Tudod, ezek a pici lények játszanak, csintalankodnak, locsolnak egy kis szörpit a gép tetejére, mert az tök jó... ragozzam? Szerintem felesleges a ház tetején a szellőző és csak a baleset lehetőségét hordozza magában. Haszna ellenben nem igazán van.
-
zolee5016
őstag
válasz
RevolutioN2 #21 üzenetére
Még 1x..nem veled van a baj....A cikk is OK....de a kéró egy csupasz doboz....pont....
Nekem 5 vinyó dolgozik a gépembe...mégse hallom...főleg nem filmnézés közben.....
egyenként ki_be kapcsolom őket ha kell és kész....Nekem ezek a túlzásba vitt minimalista dolgok állnak messze a világomtól.... -
Jhonny06
veterán
válasz
RevolutioN2 #16 üzenetére
Na ezt nem láttam, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest