- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
Igaz, hogy Fractal Design Arc Midi, de elv ugyanazokból a szerkezeti anyagokból készül:
Gépház: 1,4mm
Gépház sarkok: 2,4mm
Oldallap: 1,2mm
Oldallap ráhajtás: 2,4mm
Oldallap erősítés: 6,5mm
Alaplaptálca szél erősítés: 7,5mm
Alaplaptálca: 1mmA tálcán lévő erősítéseket nem tudtam megmérni, mert ahhoz szét kellene bontani és nincs kedvem hozzá.
-
tikshow
addikt
válasz
kingstone1 #5 üzenetére
Konkrétan melyikre gondolsz? Alapjaiban egy 5.000 forintos ATX házba is be tudsz pakolni nagyjából minden alapvető dolgot, de csak egy pár különbség egy 5.000 forintos és e között:
- 2 extra, nem gagyi ventillátor -> lényegesen hűvösebb alkatrészek -> hosszabb élettartam
- házszigetelés -> lényegesen halkabb működés -> megkönnyíti az együttélést a géppel
- alkalmas egy komolyabb vízhűtés kialakítására
- magasabb processzorhűtő befogadására alkalmas szélesség
- megfelelő hely az alaplap tálca és a hátlap között a kábelek elvezetésére -> könnyebben tud áramlani a levegő -> hűvösebbek lesznek az alkatrészek
- előlapi USB 3.0 csatlakozó
- kigumizott HDD tartó -> 0 rezgéshang
- több anyag, ezt nem tudom sajnos máshogy fogalmazni -> masszívabb gépház, nem nyikorog
- gumitalp, bármily hihetetlen, de olykor még a 10K-s házak alól is kispórolják, pedig csökkenti a rezonancia hangot
- és végül, de nem utolsó sorban, egyszer rászánod a többletpénzt és többször valószínűleg nem kell új házat venned
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest