- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Jeeeee, ismét guga
Már nagyon vártam az írásod, köszi!
-
Neovenator
senior tag
Nem sátánizmusra szólít fel...
A dal címe "Hímnős" vagy "Hermafrodita"
Kissé elborult egy témája van, vicces volt hallani pont egy ilyen videó alatt, azt hittem szándékos volt a kontraszt...
Itten van egy [link]
Szerintem zseniális így együtt a kép meg a hang, pont az a fajta fekete humor, szarkazmus, ami amúgy is jellemző a Rammstein-ra. -
guga
Közösségépítő
válasz
Neovenator #33 üzenetére
Akkor nyáron végig Rammsteint hallgatott a család
a kisebbik fiam állandóan arra zúzott, aztán beraktam a film alá is.
Nem tudok németül, remélem nem valami sátánizmusra felszólító üzemmód
-
guga
Közösségépítő
Nem fotóztam, mert tiszta zsír volt a kezem
előtte nyársaltunk a családdal egy tábla szalonnát + vastag szalámit és én vágtam a nyársat, szeleteltem + tüzet raktam, stb.
Vittem gépet, de nem használtam, mert a nyársalás végére úgy néztem ki, mint Bud Spencer egy gyöngébb pillanatábanHja, a google maps csak két tavat tüntet fel, mert már régi, azóta van még kettő.
Ez a völgy aljában van, 2-3 méterre fut a patak, a tavakból a gyümölcsöst öntözik.Térképh-re bejelentkeztem
-
Neovenator
senior tag
Te jó ég, miért pont a "Zwitter"?
-
Gézengúz
addikt
-
concret_hp
addikt
én is pont a napokba gondolkodtam, hogy vajh' hova lett guga bácsi?
de úgy látszik nem vesztél el
-
Vakegérke
félisten
"Gondolkodtam én is rajta, azt hiszem a helybetopi zavar a legjobban, ketrecbe zárt oroszlán érzésem támadt. Vannak terveim, nincsenek eszközeim, s ez kezd stagnálni"
Csak nem a kötöttségekre gondolsz? Feltételezem, hogy a családodat nem kötöttségként értékeled. Akkor mit? Talán úgy érzed, hogy elástad magad, amikor Bánkra költöztetek?
Figyu.
Vagy Te olyan, írd meg ezt a helybetopit.
A kedvemért. -
guga
Közösségépítő
Gézengúz! Én elfelejtettem Hatvanban fotózni
köszi az invitálást, ha arra járok váratlan vendég leszek
A csuka sztori gyerekkori emlék, visszamentünk megnézni a helyszínt.
sviba! Nem fogsz lemaradni a Beparipáról, eléggé lehetetlen vállalkozás, de mindenképpen kiadom könyvben
FRENK1988! Jogos a 3dcl, nem most tanultam a periódusos rendszert (tudom SI)
gondolkodóba is estem, hogy hogyan rövidítjük, de, ahogy a helyesírási szabály mondja, nem úgy ejtjük, ahogy írjuk. Ebben az esetben nem úgy isszuk, ahogy írjuk
már nem javítom, nem szeretnék tökéletesnek látszódni
Flame_! (tördelés, stílus). Ahogy az étkezésben is szeretünk változatosan enni, én az írással is így vagyok, próbálok kitalálni új formákat magam számára, van olyan, amelyik még nálam is kiveri a biztosítékot
t.imi!
nnyémáinnen
asci! Utánaolvastam a neten én is, azóta már lekezeltem (ideiglenesen). Alapban az is elég, ha 40 éves létemre nem eszek meg 2 nap alatt egy fél disznót + söröket pálinkákkal
Vakegérke! Gondolkodtam én is rajta, azt hiszem a helybetopi zavar a legjobban, ketrecbe zárt oroszlán érzésem támadt. Vannak terveim, nincsenek eszközeim, s ez kezd stagnálni
a számot köszi, ismertem, én is onnan vettem az idézetet
Foxconn! Üdv! Köszi, neked is hasonlókban legyen részed
Gézengúz! Tegnap voltam a két fiammal Keszegen horgászni. Egy ismerősömnek van 4db elzárt, bekerített tava, amit öntözésre használnak, de mindegyik tele van halakkal. Láttam jó 2-3kg-os csukákat, pontyot, compót, kárászt. Kishalak nincsenek, mert a csukák mindent felzabáltak. Sajnos nem tudtunk fogni semmit, mert a tópartok széle hemzseg az ebihalaktól. Ha leültünk és csöndbe maradtunk, akkor lehetett látni, hogy halak minden nációból beállnak a part széléhez, mint a busz és eszik a miliméteres ebihalakat. Nem érdekelte őket se a giliszta, se a kukorica
pedig az egyik ponty mellé belógattam óvatosan a horgot egy hatalmas gilisztával, de nem érdekelte, mindegyik iszonyatosan dagadt volt, telezabálták magukat
-
Foxconn
csendes tag
Guga!
Nem vagyok nagy fórumozó, csak akkor írok, ha vmi igazán tetszik vagy érdekel. Ráadásul időm sincs olvasgatni, max a BKV-n a nyomtatott sajtót. Gratulálok az írásodhoz, és a szerető feleségedhez, gyermekeidhez is. Nemrég kezdtem el olvasni műveidet, mindegyik egy másik világba kalauzol, kiemel a szürke hétköznapokból, és teljesen magával ragad. Remélem hamarosan nekem is olyan élményekben lehet részem, mint neked, pl. a "dugós film" felvétele közben
Az nagyon tetszett. További szép és sikerekben gazdag életet, és még több ilyen írást.
Köszönettel:
Fox
-
brownus
veterán
my mutter der rammstein
-
Vakegérke
félisten
Még valami.
Priviben hívta fel figyelmem írásodra Gézengúz barátunk.
Tény, hogy nem szalasztok el guga írást, de jól eshet mindkettőnknek, hogy barátunk fontosnak tart minket.
Ezt tudnod kellett. -
Vakegérke
félisten
Menj Te a fenébe!
Több okból is.Az egyik az, hogy nem először ríkatsz meg. Ezt nem vagyok hajlandó megmagyarázni, aki képes rá, az megérti.
A másik az, hogy mi a fenéért nyavalyogsz "tacskó" létedre? Idén töltöm az 58-at, semmi panaszom nincs. Neked mitől van? Talán nincs béke "önmagad" között?
Mi a fene bajod lehet? Szép családod van, gyönyörű helyen laksz, az életed rendezett.
Ezzel szemben én egy beton kuckóban lakom egyedül. Ahogy az ágyam hagytam, úgy találom meló után. Üres tekintet, üres lélek. Hohó, bár a tekintetem lehet, hogy üres, a lelkem nem az. Bízom a sorsomban, az Úrban, és erőt ad az is, hogy olvashatom írásod.Figyu, öreg!
"Be a Suzukiba, apa kocsit hajt."
Hadd ajándékozzalak meg ezzel. -
asci
tag
Köszönöm az írást, nagyon jó volt olvasni.
Megjegyzés: a gyomorfekélyhez valami baktériumnak is köze van [link]
Érdemes lenne porpoliszt szedned. -
palbence
tag
gratulálok, komoly írás! várom a következőt.
-
vergilx
őstag
nem semmi írás
mindig szerettem guga írásait olvasni,jobb kedvre derítenek
csak gratulálni tudok -
t.imi
addikt
Otthon nyugodt körülmények között vérprofin, ahogy illik megcsináltam
azért ez kicsit erős volt nem
Ott is dőzs van....b@meg -
Randall1017
tag
Általában nem szoktam elolvasni a hosszabb írásokat, de elolvastam belőle néhány sort és nem tudtam abbahagyni. Jól indult ez a nap! Köszi!
-
Padree.c2
tag
elkezdtem olvasni, és idetapadtam a képernyő elé..
nagyon régi emlékeimet idézted fel az írásoddal, köszönöm, és gratulálok..
ha a láthatatlan írásaidban is ennyire jól írsz, [ szinte látommagam előtt az egész történést, a környezetet ] akkor csak sajnálhatjuk, hogy nem láthatjuk/olvashatjuk.
nagyon várom a következő írást..Pp.♠
-
Flame_
tag
-
FRENK1988
veterán
"3dcl vizet" most deciliter(dl) vagy centiliter(cl)?? Remélem deci
jó kis irás.
-
gabor85
őstag
Ez az eddigi leghosszabb blog itt a logouton, amit eddig láttam (és olvastam)
-
Hevius
tag
jó lett
-
HyP3b0y
senior tag
Hát ez jó volt!
nincs itthon senki, szólhat határok nélkül a zene(nem mindenki szereti, de ASOT 400!!
)
És a könnyű résznél jól esett olvasni az írásodés hirtelen, hogy egyedül vagyok társaságra vágytam
El tudtál varázsolni és vhogy nem tudtam elszakadni a képernyőtől míg nem végeztem pedig nem szeretem nagyon a hasonló hosszúságú szövegeket
de ez mindent vitt
Én orvosságnak a fenti kreálmányodat ajánlanám, mert olvasás közben elmúlt a fejfájásom
-
sviba
tag
Szerintem sokan szeretnénk a Beparipát elolvasni. Kár hogy nem lehet.
-
Gézengúz
addikt
Aztán ha mégegyszer rosszul lennél itt Hatvanban akkor csak szólj nyugodtan...Számom publikus és lehet előkerülne még egy-két túró-rudi is..........
Jó volt olvasni! Már nagyon hiányoltam egy gugasztikus írást...
Én meg egy hete voltam Drégelyben és mindig megállok a Bánki-tónál...Gondoltam is Rád...
Aztán meg jól megáztunk...
-
kelzsoca
félisten
Nem semmi vagy Guga
Már a címből gondoltam hogy a Te neved áll mögötte, köszönjük az írást
-
Skizz
addikt
hihetetlen jó volt olvasni, köszi
-
guga
Közösségépítő
-
Sorcerer
csendes tag
Március magasságában akadtam rá az írásaidra Guga. Végig olvastam az összeset egy nap alatt, mert ugye a válság az én munkahelyemet sem kímélte és van / volt szabadidőm...
Ez a legutóbbi írásod a legjobbak között van... -
Lenry
félisten
amikor megláttam RSS-ben, pont azon gondolkoztam, hogy de rég olvastam már guga-írást... és lőn
jó lett
-
Mr.Csizmás
titán
X 10000
Javaslom a hónap írása címre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Főzi mama Helyzetjelentés ON. Kicsit kimaradtam, megviselt a tél, még sosem vártam ennyire a tavaszt.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest