Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én nagy ívben lexarom a csillió eladott kínai hulladékot, csak megmutattam, hogyan néz ki a használat. Hirtelen ezt találtam, de ha van nem NA-only adatok, szívesen veszem. Tegnap olvastam erről egy cikket, de nem találom, abban mintha nagyobb földrajzi mintavétel lett volna.
(#139) b4zsi-
Nekünk a most legfrissebb modell van, ami tud 1080p-t is. Viszont hekkelgetni csak a korábbi, 720p-s verziót lehet, ami nem izgat. -
erdoke
titán
"a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet"
Ezt te írtad, erre válaszoltam. Bár az előző hozzászólásodra is mehetett volna, mert ugyanazt hajtogatod... Ha több androidos tabletet adnak el, miért mégis az iPad az, amit használnak az emberek?
-
Parallaxis
addikt
a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet,
A mainstream appok nagy része sem készül el Androidra tablet UI-val, szóval innentől bukott a dolog.
Az meg más kérdés, hogy az általad felsorolt használati módokra az iPad képaránya lényegesen kényelmesebb, mint a droidoké. Kivételt képez a filmnézés, de szerintem arra meg mindegyik kicsi.
Különben Win8 már rég letarolta volna a piacot.
Hát persze
Biztos egy olyan platform lenne a befutó, ahol szinte nulla a szoftveres támogatottság még az Androidhoz képest is, ha a tabletes alkalmazásokról beszélünk. A desktop Windows-os alkalmazások, amik egérhez és billentyűzethez készültek, gyakorlatilag használhatatlanok tabletes, ujjal történő kezelésnél.Bár azok az ios-es ún. "professzionális" alkalmazások jópofák ugyan, de azért inkább azok is csak a hobbi (vagy inkább szánalom) kategóriába esnek
Ezt jó pár zenész, orvos, autószerelő, vagy mérnök cáfolná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest