- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
seduction3
csendes tag
Van egy valami ami semmire nem jó hozzá, de a Forscan ingyenes leszedhető és 2 hónap kiterjesztett licensz amivel mindent át tudsz állítani. Alapban semmire nem jó ha nem fizetsz a Forscan-nek.
Gyorsan megjött (1hét) de én vmi fekete péntekes akcióban 22eFt-ért vettem. Most úgy 31ért látom. -
seduction3
csendes tag
Kösz, valami oknál fogva ma kb. 3x indultam kiszálltam az autóból és elindult a Bt.
Tehát minden OK, működik.
A Kiegyeselésen pedig azt értem hogy 1xcsak tele lesz a drive rész a sok egyre nagyobb térképpel. Én már most is azon okoskodom hogy az lst file-ból kigyalulom a nekem nem kellő sorokat, és a hozzá tartozó térképállományokat sem rakom a SyncMyRide mappába. Így csak 2-3 GZ file-t rakok fel.
Pl. Map EU Common, Lizenz, Map EU Central, Map EU ext, esetleg a Map EU East.
Aztán semmi. Majd nyáron meg felrakom a South-ot is de az már valszeg akkorra 12-es lesz.. -
Igen. Kb. 20-30 perc volt. A térképek már durván elhúzódott. Nagyjából 3 órám ment rá. Végig járattam a motort, néha mentem egy-egy kört, hogy ne melegedjen annyira, de a végére elfogyott a benzin, mert nem tankoltam előtte. Szóval az utolsó 40 percet a benzinkút parkolóban toltam le, nehogy baj legyen.
De sikerült ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest