- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Köszönöm, s értem, hogy mire gondolsz, sőt úgy igazad is van, de hogy ott nem az volt írva az is biztos
Gondolkodtam rajta, hogy még több táppal megnézem, mert van még 520-as Trust is, meg 300W-os FSP PNR, de így is hosszúra sikeredett, meg nem hiszem, hogy ezek a tápok érdemi infoval szolgáltak volna, hiszen valahol a CM és a Q-Tec között helyezkednek el minőséget tekintve.
Amit még később szeretnék megnézni az, hogy az alaplapnak mekkora hatása van, hiszen abból is van már 3db, ami fogadja a CPU-kat.
g@bo:
Fórumban benne van a linkje és a cég is. De árgépen is megtalálod, én is ott leltem rá.Macilaci457:
Igaz, letöltésre az is jó megoldás, de mint láthattuk asztali gépet is szépen vissza lehet fogni. Int. VGA-val az X2-es kevesebbet fogyasztott tokkal-vonóval, mint egy 60W-os izzó, s még az órajele is magasan volt, amit még visszább is lehet venni vele párhuzamosan pedig a feszültséget is.
Most nincs időm megnézni, de valószínűnek tartom, hogy bőven egy volt alá le lehet menni 1000MHz környékén és akkor a fogyasztás is inkább közelít a 40W-hoz már, mint az 50-hez. De ez csak tipp egyelőre, még nem mértem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom, hogy más hogy van vele, de a fogyasztásokkal foglalkozó cikkek valahogy sosem adtak választ...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest