Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomBoy1986

veterán

válasz xeri #15 üzenetére

Köszönöm, s értem, hogy mire gondolsz, sőt úgy igazad is van, de hogy ott nem az volt írva az is biztos :(

Gondolkodtam rajta, hogy még több táppal megnézem, mert van még 520-as Trust is, meg 300W-os FSP PNR, de így is hosszúra sikeredett, meg nem hiszem, hogy ezek a tápok érdemi infoval szolgáltak volna, hiszen valahol a CM és a Q-Tec között helyezkednek el minőséget tekintve.

Amit még később szeretnék megnézni az, hogy az alaplapnak mekkora hatása van, hiszen abból is van már 3db, ami fogadja a CPU-kat.

g@bo:
    Fórumban benne van a linkje és a cég is. De árgépen is megtalálod, én is ott leltem rá.

Macilaci457:

Igaz, letöltésre az is jó megoldás, de mint láthattuk asztali gépet is szépen vissza lehet fogni. Int. VGA-val az X2-es kevesebbet fogyasztott tokkal-vonóval, mint egy 60W-os izzó, s még az órajele is magasan volt, amit még visszább is lehet venni vele párhuzamosan pedig a feszültséget is.

Most nincs időm megnézni, de valószínűnek tartom, hogy bőven egy volt alá le lehet menni 1000MHz környékén és akkor a fogyasztás is inkább közelít a 40W-hoz már, mint az 50-hez. De ez csak tipp egyelőre, még nem mértem ki.

Új hozzászólás Aktív témák