- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tehát itt elvi problémáról van szó, nem pedig arról, hogy a másik gyártmány gagyi. Ez a műszer bizonyos mérésekre alkalmas, bizonyos mérésekre nem.
A gepeken rajta van a fogyasztasuk, ezert ossze lehet hasonlitani,
Pl monitor: amit a gyár megadott, az mekkora fényerőnél, milyen felbontásnál és képfrekvenciánál érvényes? Ugyanis főleg ez utóbbi igencsak hat a fogyasztásra.
Mosógép hány kiló ruhával fogyaszt annyit?
Az általános ellenállás 5% pontossággal készül. A rezsó is?Tehát arra jó, hogy általában képet kapj, lásd hogy a sok főzés nyomja meg a villanyszámlát.
De volt egy mérés, hogy valami 4W. És ha az 3? vagy 5? az -33, +25%.
A probléma ott kezdődik, mikor olyat akarunk mérni, amire nem alkalmas.
TomBoy1986 PFC-s tápot mért, ezért - én is írtam - , hogy elég jó pontossággal mérte.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom, hogy más hogy van vele, de a fogyasztásokkal foglalkozó cikkek valahogy sosem adtak választ...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest