Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napirend alapján talán a heti egyszeri, teljes testes edzés lenne a legjobb, de majd alakul a testi reakcióimtól függően. Még nem tudom, mi lesz, és még ott tartok, hogy a terhelés(ek) is változhatnak. Lehet, túl sokat akartam hirtelen. Lassan regenerálódok, és mindenhol fájok, de amúgy nem vagyok fáradt. Csak kéne egy hosszú hideg zuhany, mert égő érzés mindenütt.
Többet nem ehetek sajna, mert leállna a fogyásom. Az anyagcserém próbálom pörgetni a kevés kaja mellett, ahogy csak tudom.Még mindig 100 kiló fölött vagyok, de megy lefelé szépen...
-
válasz
Stauffenberg #293 üzenetére
"A pihenőnap (regeneráció) tehát nem annak függvénye mekkora súlyt mozgatsz meg 24 óra vagy egy műszak alatt, hanem mennyire nyírod ki az izomzatodat"
De honnan tudja az ember, mennyire nyírja ki éppen az izmát? Nagyon úgy tűnik, hogy kezdők ezt csak megtippelni tudják, mert sok idő, amíg egy kialakult edzésterv mellett nagyjából pontosan belőhetővé válnak adott ember határai.
Éppen itt tartok, megint edzek, és fájok mindenütt, teljes izomlázam van, miközben viszont azon filózok, mikor legyen a következő edzés. 40 vagyok, és ha esetleg úgy alakul, hogy 3 nap a regeneráció, az már nagyon nem jó. Nem szoktam izomlázra réedzeni, de sokak szerint lehet, sőt érdemes; kivéve, ha tényleg kinyírtad az izmaid, ezt viszont csak megtippelni tudom újrakezdőként.D1Rect: Kalóriadeficit mellett vajon ugyanolyan gyors a regeneráció, mint normális esetben?
-
válasz
laposonly11 #249 üzenetére
Pár éve még azt olvastam, hogy gátolja a fogyást a 0 kcal-os üccsi is, mivel a tested már az édes ízre reagál, és leállítja a zsírbontást. Legjobb formám akkor hoztam, mikor csak vizet ittam, de persze nem biztos, hogy van kapcsolat, és ez az édes ízre reagálás se tudom, hogy mennyire valós; mikor olvastam, elfogadtam úgy, mint ártani biztosan nem árt, ha nem iszok diéta alatt édes sz@rokat akkor se, ha 0 kcal.
-
válasz
woodworm #110 üzenetére
Arról volt szó, hogy keveset enni sokszor. Vannak, akik 8-10x esznek egy nap, vagy akár többször is. Ez is egy módszer. Ha vissza is áll a vércukruk/inzulinjuk -bachatják, mert alig marad olyan idő napközben, amiben normálisan fogyhatnának.
Erre lehet megoldás például a protein tabletta (mint nasi). Nagyon gyorsan, 5-10 perc alatt normalizálódik utána az inzulinszint, és ki se nagyon mozdítja a "helyéről". Alig dobja meg -szemben mondjuk egy pogácsával vagy csokival. Mégis lehet valamit rágcsálni, szopogatni.És igen, az edzés is fontos, ahogy sokan meg is jegyezték. Én kocogni, súlyzózni, meg saját súlyos edzéseket szoktam csinálni, de perpill -100 kiló felett- futás helyett inkább csak gyorsgyaloglok.
Ez a topik hozta meg a kedvem jobban az egészhez. Mióta olvasom, szigorúbb vagyok magamhoz.
C-vitamin témához: évekig szedtem napi 2-3g-ot, nem lett vesekövem. Mikor viszont gyúrtam, és felvittem a fehérjét az egekbe, volt, hogy enyhe zavart éreztem az erőben a veséim tájékán. Szerintem szteroid nélkül a legtöbb embernek elég a zsírmentes testsúlykilónkénti 1,3-1,5g protein edzés mellett.
-
A nagy baj akkor van, mikor beesik az elhasznált kalória, vagyis lelassul az anyagcsere. (Nálam gyakori.) Ilyenkor tényleg segíthet a sokszor keveset módszer, de a ch-bevitelt akkor is minimálisra kell szorítani szerintem.
Egész életemben fogyóztam, minimum 15 módszerrel, kezd kialakulni már az a 2-3, ami nálam működik is. Másnál persze még nem biztos, hogy szintén jó, de azért van talán pár általános alapvetés, ami nagyjából mindenkinek ajánlott.
Mondjuk sok fura diéta is lehet nagyon jó egyeseknek, érdemes lehet akár benézni a ketogén étrend topikba is a célközönségnek. -
A keveset sokszor is lehet baj, mert úgy meg folyamatosan magasan lehet az inzulinod, akkor pedig leáll a zsírégetés. Esetleg úgy, hogy főként fehérje vagy zsír legyen csak abban a nasiban. Ha a "keveset sokszor" mindig tartalmaz ch-t is, abból nem lesz fogyás.
A víz viszont nálam is alap; cukor nélküli teaként is.
-
Gratula!
Tudom értékelni az ilyesmit, mert (sajnos) egész életemben ment a jojó effektus. Most megint 100 kiló fölött vagyok. Odafigyeléssel nagyon lassan tudok fogyni, de egy hízékony testet tartósan jó formában tartani túl melós nekem. Azért most már egy hete megint megy a diéta.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly 44 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Mivel sokan kérdeztétek, ezért leírom, hogyan sikerült ezt elérnem.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest