Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tesztben szereplő progik és ezek tesztben szerepelt verziói nem triál-ként voltak megjelölve, hanem Freeware-ként. Nincs tudomásom arról, hogy 30 nap múlva meg kiírnák, hogy mégsem freeware-k.
Az természetesen benne van/lehet a pakliban, hogy a jövőben (nekem sincs üveggömböm ugyebár) egy újabb verziótól kezdve esetleg fizetőssé teszik valamelyik progi(ka)t, épp ezért töltöttem fel őket MediaFire-re (meg van osztva a blogban, bárki, bármelyiket letöltheti) és ezen verziókat nem fogom frissíteni. (Hasleo-t frissítettem, mert találtam benne egy hibát) ill. a DiskGenius-t, mert ott is találtam hibát, de az a particionálással volt kapcsolatos, de ha már jeleztem nekik, meg ki is javították, akkor gondoltam frissítem ezt is) -
Azon nem módosítok, mert a siker oszlop arra hivatott, hogy a teszt követelményeinek eleget tett az adott progi avagy sem.
Az, hogy felhasználói interakció kell egy boot lemez legyártásához, az nem egetverő probléma, megosztottam a szükséges ADK/PE csomagot, amit kb. nextnextfinish módszerrel fel lehet varázsolni (a legyártott ISO-k meg vannak osztva, hogy ne kelljen ezt eljátszani)Az Active disk image ingyenes szoftverénél, ami nem készít boot eszközt, ott is van kerülő út (teljesen legálisan), csak nem írtam bele a blogba, ez az Én hibám, mindjárt pótlom..

Mentségemre szolgáljon, hogy -mint ahogy írtam is a blog elején- a kevés szabadidőm (max. 2 nap) jelentős részét áldoztam a tesz elkészítésére, ami így is rohamtempóban készült, már hullafáradt voltam és pár fontos megjegyzés lemaradt...
-
-
"Esetleg ahol bármilyen megkötés van a visszaállításra..."
Milyen "megkötésre" gondolsz konkrétabban?
"Engem még a differenciális backup érdekelne..."
Az adott progi honlapján tudsz ennek utána nézni. Sajnos ingyenesekben tipikusan ilyen korlátozások szoktak lenni, hogy pl. a különbségi és/vagy növekményes mentés nem elérhető bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest