Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Ja, és, hogy kedves FET-MEN és többiek, ne ússzátok meg ilyen könnyen a dolgot, még1 kérdés munkálkodik bennem. Nos, azt tudni kell, hogy a telómat én megörököltem, és ráadásul egy csajos telórol beszélnünk, amin van már minden finomság
A kérdés az lenne, hogy a művelet, azaz a főzés után egy tiszta, minden szutyoktól mentes telót kapok, gondolok itt a pillanatnyilag rajtlévő mindenségre, vagy ehhez kell csinálnom, egy formázást telepítés előtt? És ezt hol tudom megtenni, ha igen?
Illetve milyen SD kártyát kell tenni a telóba, hogy gond nélkül futkározzanak a dolgok? Gondolok itt a CLASS besorolásra. Pillanatnyilag a gyári 2GB-os van benne, de gondolkodok egy 4GB-os cserében.
M1szer KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, ha kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdés az lenne, hogy a művelet, azaz a főzés után egy tiszta, minden szutyoktól mentes telót kapok, gondolok itt a pillanatnyilag rajtlévő mindenségre, vagy ehhez kell csinálnom, egy formázást telepítés előtt? És ezt hol tudom megtenni, ha igen?