- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"de azért elvárjuk, hogy a telepítés és használat olyan legyen, mint a windowsos változat"
Nem, szerintem azt várják el, mint elég sok nem open source-os proginál, hogy a telepítő grafikus "next", "next" klikkelgetős legyen.
De ha mindenképpen parancssoros, akkor legyen ".run" bináris, ezeket csak futtatni kell (./a_progi.run). Egy picit az az érzésem, mintha szerinted a linux az egyenlő lenne a parancssorral. Aki linuxozik elégedjen meg ezzel oszt jól van.
Megjegyzem a linuxosok éppen úgy adóznak mint a windowosok és az ő pénzükből fejlesztett programtól elvárható h ugyan olyan seggkinyalós legyen mint a másik OS-re írt változat.
"A panaszok egy része nagyon vicces."
Nem tudom melyiken röhögtél. A vágólap hiányára? Vagy azon h Win-en készült doksik linuxon nem használhatók? Vagy esetleg egy "multi-user" rendszer "multi-user" tulajdonságának földbe tiprásán? Komolyan érdekel melyik a vicces szeretnék egy jót röhögni.
Megj.: nem próbáltam a progit csak a cikk alapján írtam véleményt.szerk.: Visszatérve a segg kinyalós részre: Mióta Ubuntu jellegű disztrók is léteznek rég nem mondhatjuk h a linuxot csak kockák használják, akiknek -nyilván(?!)- jó a parancssor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest