Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"de azért elvárjuk, hogy a telepítés és használat olyan legyen, mint a windowsos változat"
Nem, szerintem azt várják el, mint elég sok nem open source-os proginál, hogy a telepítő grafikus "next", "next" klikkelgetős legyen.
De ha mindenképpen parancssoros, akkor legyen ".run" bináris, ezeket csak futtatni kell (./a_progi.run). Egy picit az az érzésem, mintha szerinted a linux az egyenlő lenne a parancssorral. Aki linuxozik elégedjen meg ezzel oszt jól van.
Megjegyzem a linuxosok éppen úgy adóznak mint a windowosok és az ő pénzükből fejlesztett programtól elvárható h ugyan olyan seggkinyalós legyen mint a másik OS-re írt változat.
"A panaszok egy része nagyon vicces."
Nem tudom melyiken röhögtél. A vágólap hiányára? Vagy azon h Win-en készült doksik linuxon nem használhatók? Vagy esetleg egy "multi-user" rendszer "multi-user" tulajdonságának földbe tiprásán? Komolyan érdekel melyik a vicces szeretnék egy jót röhögni.
Megj.: nem próbáltam a progit csak a cikk alapján írtam véleményt.szerk.: Visszatérve a segg kinyalós részre: Mióta Ubuntu jellegű disztrók is léteznek rég nem mondhatjuk h a linuxot csak kockák használják, akiknek -nyilván(?!)- jó a parancssor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Energiaital topic
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OTP Bank topic
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest