Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nálam pedig úgy fél éve egy vadonatúj EliteBook adta meg magát 3 nap után. Na? Akkor most mi van?
Szar az EliteBook hiszen 3 nap után be sem kapcsol? (alaplaphiba) Ugyehogy nem. Gyártási hiba ugyanúgy előfordul a méregdrága üzleti cuccoknál is, mint a konzumer termékeknél.Te általánosságban írtál egy mérhetetlen hülyeséget a konzumer notikról mintha mindegyikre igaz lenne, erre hívtam fel a figyelmed, pont. Ezen felesleges rugóznod. Téma innentől lezárva.
Az üzleti notiban ugyanzok a hardverelemek dolgoznak mint egy konzumer gép esetében, ebből a tekintetből nézve ugyanakkora a meghibásodási esély. Tény hogy a hütés és merevítés jobban megoldott de 2 centi vastag cuccban csodát nem lehet tenni. Az üzleti notik elsősorban a minőségi kialakításnak, és felhasznált anyagoknak, illetve a supportnak köszönhteik azt, amiért üzletinek hívjuk őket.
stifi: a jót másolni sosem rossz

-
blueMerle
veterán
mig a másik saját súlya alatt összetörik...
SŐŐŐT!!!! Nemhogy összetörik, egyenesen összeroppan, széthullik apró kicsi darabokra amik maguktól felgyulladnak és elpusztítják a Földet....

Azért ám a ló túloldalára sem kell átesni. Tény hogy nem olyan strapabíró egy olcsó consumer noti de a ki mond nagyobbat versenyt itt szerintem fejezzük is be mielőtt elkezdődne. Amit eladtam 4,5 éve egy Acer consumer notit a tulaja a mai napig használja, a burkolat sem esett szét, nem is nyikorog, pedig cipeli rendesen. Hidd el egy EliteBook is ugyanúgy szét tud esni ha hanyagul bánnak vele, ez userfüggő maradjunk ennyiben. Amit írtál pedig körülbel akkora hülyeség, mint amit az én továbbvitt gondolatmenetem az idézett hozzászolásod alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- X13 Yoga Gen3 27% 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1245U 32GB 512GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szar az EliteBook hiszen 3 nap után be sem kapcsol? (alaplaphiba) Ugyehogy nem. Gyártási hiba ugyanúgy előfordul a méregdrága üzleti cuccoknál is, mint a konzumer termékeknél.