Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJeat
újonc
Sziasztok..
Szerintetek mit tudnék kihozni a gépből játékok terén?!
Tudom hogy nem játékra adták ki... -
foleba
csendes tag
Nekem tetszik ez a noti, bár sokkal jobb, ha van valami szín is rajta...
Mint a Rossignolon:
http://on.fb.me/fVOkFS
http://on.fb.me/h97Gmt
http://on.fb.me/g9pmTmIgen, tudom! Csajos! De a barátnőm díjazná, ha megkapná szülinapjára...nyaggat is érte rendesen

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyre jobban tetszenek

-
negyedes
addikt
Ugy nezem, hogy nem csak a gazdasagban van valsag hanem a dizajnereknel is.
Kezdte a Dell az XPS-el, most meg jon a HP ezekell.... 
-
lapa
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
szerintem hagyd. érti mindenki miért írod, de ez van. levonod belőle a 20-25%-ot mint minden hasonló bemondásból és az az igaz.
a wörd önmagában nem fogyaszt sokat, hacsak nem ébresztgeti fel a cput másodpercenként 50-szer. az vágja haza a fogyasztást, nem az, hogy kettőt nyomsz a billen.
-
audi100td
nagyúr
Az a teszt kb. kimerült egy laptop.hu reklamban, az hogy 24 orat megy egy gep legkisebb fenyerön, total visszavett procival, idle allapotban senkit nem erdekel vagy te arra hasznalod a notid, hogy lesed az üres kepernyöt, miközben nem csinal semmit?
utomi: Az, hogy marketing bullshit, senki nem hasznalja ilyen körülmenyek közt a gepet, szoval nem tudja.
-
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
A gyártó nem fog megkockáztatni egy milliárdos pert. Ha a fényerő minimálisra van állítva továbbá megfelelő energiagazdálkodási séma van beállítva én lehetségesnek tartom. Szó sincs arról, h az akkumulátornak mekkora a kapacitása. Lehet, hogy egy az eddigieknél nagyobb kapacitású akkumulátorról van szó.
-
doggie
aktív tag
Persze nem jelent sokat, csupán leírtam a tapasztalataimat.
El kell, hogy keserítselek, de hidd el hp b2b-n keresztüli rendelésnél 1 éven belül nem kapsz ugyanolyan gyártási szériát. Ha neked kell szívni akár a 30db 70%-ának szervizeltetésével, karbantartásával, akkor is azt mondod, hogy sebaj, ez nagyon jól eltalált , megbízható és minőségű cucc? Főleg, úgy hogy ez elég sok idődet elveszi értelmesebb dolgoktól? Én speciel ezek után nem tudom azt mondani rá, hogy a kedvenc szériám. Ha már példálózni kellene és hp termék, akkor azt mondom, hogy a régebbi 6-os széria valóban szinte hibátlan sorozat volt. Az egy vevőt/felhasználót nem hiszem hogy érdekel, hogy a gyártás melyik szériájából kapja és a gyerekbetegségeket neki kell megszenvednie.
Remélem érted/érzed, hogy nem ellenségeskedés folyik itt részemről, kérlek ne is vedd támadásnak, csupán korrekt véleménycserét próbálok folytatni. -
doggie
aktív tag
-
utomi
senior tag
A fura az, hogy még ez sem jelent sok mindent. A 6 vagy 7 darab berendelés is lehet egy gyártási idős stb. Hagyjuk ezt. Azért még 30 darab sem számít annyinak, hogy ebből hosszú távú következtetéseket levonj. Főleg ne olyat, hogy a teljes EliteBook széria szar. Max. neked 30-ból 20 szar volt. Ok. Rossz tapasztalat. Mondjuk 100e másik embernek meg pozitív. Akkor szerinted most mégis mi az igazság? Én is láttam rengeted Thinkpad-et ami szar volt nem is beszélve a Latitude-okról. De MBP-kel is volt hasonlóan szar tapasztalatom. Mondjuk egy 100-as rendelésből idővel 70db szar lett. Mégse mondanám, hogy szar az Apple vagy az MBP széria. Tudod gyártási szériák között is van bőven különbség. Időközben is rengeteg mindent finomítanak.
-
doggie
aktív tag
-
doggie
aktív tag
utomi: Sajnos ez nem hit kérdése, hanem tapasztalat! Ha ~30 darabnál több, mint 50%-uknál már járt szervíz azt te minek tekintenéd, nagyon jó és eltalált, megbízható szériának? Én nem. Gondoltam a jelenlevők 90%-nál nagyobb rálátásom van ezekre a gépekre így megosztom (erre valók a fórumok talán), akit érdekel tudja kezelni, aki meg nem, az nem. Nem akartam vitát, csupán tényeket közöltem.
Mielőtt még te is azzal jössz, hogy biztos rossz szériát fogtunk ki, hát nem, mivel ez kb 6-7 rendelésből származik több, mint 1 éven belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- eGPU tapasztalatok
- LEGO klub
- Synology NAS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)