Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
Persze nem jelent sokat, csupán leírtam a tapasztalataimat.
El kell, hogy keserítselek, de hidd el hp b2b-n keresztüli rendelésnél 1 éven belül nem kapsz ugyanolyan gyártási szériát. Ha neked kell szívni akár a 30db 70%-ának szervizeltetésével, karbantartásával, akkor is azt mondod, hogy sebaj, ez nagyon jól eltalált , megbízható és minőségű cucc? Főleg, úgy hogy ez elég sok idődet elveszi értelmesebb dolgoktól? Én speciel ezek után nem tudom azt mondani rá, hogy a kedvenc szériám. Ha már példálózni kellene és hp termék, akkor azt mondom, hogy a régebbi 6-os széria valóban szinte hibátlan sorozat volt. Az egy vevőt/felhasználót nem hiszem hogy érdekel, hogy a gyártás melyik szériájából kapja és a gyerekbetegségeket neki kell megszenvednie.
Remélem érted/érzed, hogy nem ellenségeskedés folyik itt részemről, kérlek ne is vedd támadásnak, csupán korrekt véleménycserét próbálok folytatni. -
doggie
aktív tag
-
doggie
aktív tag
-
doggie
aktív tag
utomi: Sajnos ez nem hit kérdése, hanem tapasztalat! Ha ~30 darabnál több, mint 50%-uknál már járt szervíz azt te minek tekintenéd, nagyon jó és eltalált, megbízható szériának? Én nem. Gondoltam a jelenlevők 90%-nál nagyobb rálátásom van ezekre a gépekre így megosztom (erre valók a fórumok talán), akit érdekel tudja kezelni, aki meg nem, az nem. Nem akartam vitát, csupán tényeket közöltem.
Mielőtt még te is azzal jössz, hogy biztos rossz szériát fogtunk ki, hát nem, mivel ez kb 6-7 rendelésből származik több, mint 1 éven belül. -
doggie
aktív tag
Már anno az elitebook-ok megjelenésekor is írtam, hogy ennyire rossz szériát nem nagyon láttam még a hp-tól (sem), és ez sajnos azóta sem javult. Rengeteg hiba van velük, szinte minden, ami el tud benne romlani el is romlik (alaplap, kijelző, hdd...stb). Kiábrándító! :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest