- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákos45
csendes tag
Egy pár eladással a hátam mögött, újra beszámolok a tapasztalatokról:
iPhone 8, 64 GB, borzasztó leharcolt állapotban, volt, nem volt szerencsétlennek egy ép oldala, de új akksival volt szerelve.
Ez 49.000 "jó" magyar forintért ment el náluk.
Minden a leírtaknak megfelelően, megadott árat kínálták érte, nem volt semmi gond, bár egy jó pár hétig hirdették szegényt, mire valaki elvitte.Samsung Galaxy S10 Plus, 128 GB, kissé karcos, de alapvetően megkímélt külsővel.
104.000 forintot mutatott a kalkulátor a beállított *nagyon jó* állapot alapján.
Itt már volt egy kis gigszer, ugyanis miután átvizsgálták a telefont, megállapították, hogy a hátlap levált a készülék keretéről, cserére szorul, így 98.000 forintra számíthatok.
Természetesen elfogadtam az ajánlatot, ez is korrekt összeg egy láthatóan használt, több éves telefonért, a legszebb darabok mennek ilyen áron a legtöbb helyen.
Itt azonban megjegyezném, hogy ilyen hibájával én nem találkoztam a készüléknek, pedig többször átnéztem eladás előtt (ezt már kimondottan eladási céllal szereztem be).Alapvetően eladás terén korrektnek tartom továbbra is őket, sokszor jelentősen magasabb árat kínálnak a telefonokért, mint amennyiért a használtpiacon elmennének.
Vásárlás terén nekem továbbra is vegyesek a tapasztalataim, de ahogy olvasom a fórumot ezzel nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest