Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Pedig a GMA4500 MHD nem dedikált, az a chipset része, osztott memóriával. Dedikált az az, amikor külön van a VGA, pl. ATi 4760, vagy nVidia 9400, és valamennyi saját memóriája is van. (És az az igazi, amikor ezt egy intel chipset mellé teszik, akár úgy is, hogy a GMA4500-at egyszerűen letiltják.)
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Pisztillus
senior tag
Jó kis masina ez, nekem tetszik. És ahogy MAGura írta a #11-ben, azt a mágnes dolgot az Apple tényleg elkövette a műanyag MacBook sorozatban... Szeretett is ott szétrepedni a gép.
Gratulálok a géphez, használd egészséggel!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
tildy
nagyúr
Esm : na jó. Akkor csak annyit írok, hogy az a gép , amit jhonny06 ajánl, nem dedikált vga-s így akkuidő ide vagy oda, de kiesne a szórásból.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
mindenféle ledorongolás nélkül:
-A mai autók már 240-250 km/h sebességre is képesek.
- de nekem egy ldaára volt szükségem, vettem egyet 200-ért, azok mennyibe kerülnek?
- Hjakérem, az 5 millió, 200-ért ne legyen igényünk.érzed te is ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
Rendben, akkor lássunk 15"-ost, dedikált videókártyásat, vadonatújat, számlával , garival, 8-9 órás akkumulátor üzemidővel 126 ezer forintért (Bruttó).
Meggyőzhető vagyok, de én ilyet, ilyen árban még nem láttam
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
cellpeti
nagyúr
Nekem nagyon bejön ez a design,engem a Star Warsból a fehér droidokra emlékeztet.
Biztos nagyobb procit is simán megeszik,itt a PH-n meg lehet hozzá venni "olcsón" akksit. De nem rossz masina,nekem volt ilyen a kezemben!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Kantorpe
tag
Nemertem miert szamit a suly, az auto tobbet fogyaszt 0,00001 literrel, talan kibirhato.
Ha meg a garazstol irodaig, egyeb helyszinig nembirod el, akkor elegge tajgetosz pozitiv.
Fusikkal nemvolt jo tapasztalatom, pavi eddig tetszik, azthiszem arrol is volt teszt. Akkuidon sem ertem a rugozast, buckanezesre ne vidd magaddal, mashol meg biztosan talalsz valami aramvetelezesi lehetoseget.Iras tetszet, nekem korrektnek tunik.
[ Szerkesztve ]
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Esmein
nagyúr
na mielőtt belemegyünk a kinek hosszabb a fütyijébe, ha valakinek van konstruktív ötlete, hogy legalább ilyen paraméterekkel rendelkező gépet milyet érdemes 120-130 körül venni, aminek 4-5 órás az üzemideje, vevő vagyok az ötletre
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Mace Windu
csendes tag
Ha bottal ütnének se vennék FuSi-t. De a bemutató tetszett.
I created Vaapad to answer my weakness: it channels my own darkness into a weapon of the light.
-
Esmein
nagyúr
válasz bajnokpityu #35 üzenetére
nekem mindenképpen kellett egy relatív erős dedikált videokártya, megéri a rövidebb akkuidőt, hogy nem kell inte GMA-val játszanom, ahova nekem kell, ez az egyik legjobb választás, aztán lehet veszek mellé egy nettopot vmi brutál akkuval és azon netezek ha megyek valamerre
-
twollah
nagyúr
En vagyok a vaksi vagy tenyleg nincs a cikkben megemlitve a gep pontos tipusa?
-
tildy
nagyúr
Akarod mondani K.A.R.R.
Angyalpc2 : elég súlyosak a fusi akkumulátorok, legalábbis mikor kivettem, pillekönnyű lett a gépem. mint mondtam újonnan, kategóriájában és árában érdemes szétnézni üzemidő téren."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
angyalpc2
aktív tag
Hát ....
3,2 kiló de mire föl?
mert nem az aksi és a hűtés az tuti
más gyártók 1 kilóval könnyebbek és ugyan olyan masszív a cuccviszont az aksi időt javíthatod egy p8xxx-sal úgy jó 1-1,5 órányival
a 9300gs meg egész jó cuccna mindegy én maradok a az r40-semnél aminek 5 órás aksiideje van
-
madstunt
addikt
tiszta gonosz KiTT.
És tényleg úgy néz ki mint a Knight Riderben a gonoz KiTT -
tildy
nagyúr
válasz fordfairlane #25 üzenetére
Nem kerülte el, csak a logout cikk megjelenítés nem írja ki valamiért a "leadet" a főoldalon az ajánlóban látszik:
Fehér kütyü szőke rendszergazdáknak
08:04Mi az, fehér, gyönyörű és fut rajta a windows? Fujitsu-Siemens pi3540Úgy látom csak akkor van ez , ha lapozós a cikk.
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
válasz fordfairlane #25 üzenetére
izé, a bemutatóba írtam bele ezek szerint csak Fujitsu-Siemens Amilo Ppi3540 -ről van szó
-
fordfairlane
veterán
Elsőre egész jó vételnek tűnik. Talán elkerülte a figyelmemet, de nem találom, a pontos típusmegjelölést, melyik gép is ez.
x gon' give it to ya
-
thomikaf1
tag
Hát én is lecserlném az asztali gépem egy hasonlóra! sokat már nem játszom, szal elég lenne nekem! bár az nem tetszik h nincs numerikus billenytűzet! sajna nekem az alap követelmény egy lap topnál is
-
Van itt 1 méterre tőlem is egy Pi1538. Megtört az alaplapjánál a tápcsati rész, és nem ment. Szétszedtük megforrasztottuk. Szétszedve pöccre ment, de ha összeraktuk cseszett bekapcsolni.
Konklúzió: A FuSi notik műanyagjában van valami varázserő, ami tönkreteszi őket...
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
tildy
nagyúr
Szét lehet nézni, ebben az árkategóriában milyen akkuidők vannak .
Volt fusi notim , 5 évig bírta, még akkor is 50 perces üzemideje volt kb, most is fusi notim van. Eddig kopp-kopp, jó[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Nekem tetszik maga a gep, de az akksija tenyleg elszomorit. Igaz ennyi penzert szep teljesitemeny, de manapsag 2 ora 10 perc nem olyan sok.
Nekem is volt Fuji notim, de mar nincs es nem is lesz...Miutan lejart a garancia ( 2 het volt kb.. ) kikapcsoltam ejszakara es tobbet nem kapcsoltam be. Az alaplapja nagyon elment aludni. (Amilo PA 1538)
-
Esmein
nagyúr
válasz Thunderzolee #16 üzenetére
A bemutató egyben Sony Ericsson w910i kamerateszt is, a kompakt digi gép eldőlt, kénytelen voltam telefonnal fényképezni
-
veterán
Az az Amilo felirat a fedlapon..
Mondom mi a csuda, Vaio, de azt nem is így írják..Jahh, először csak a képeket néztem, utána kezdtem elolvasni.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
-
Esmein
nagyúr
válasz DeltaPower #12 üzenetére
ez azért van, mert a max distance nagyon megzabálja a processzort. Ha abból visszaveszel a többin még nyomhatsz is fel, az egy erős vga amid neked van.
torma99: minden relatív. az asztali gépem 15 kiló és 400msec-t megy hálózati áramforrás nélkül. Ehhez képest ez 126-ért jó.
[ Szerkesztve ]
-
Triod
csendes tag
Én lassan 3 hónapja vattem egy Fujitsu Siemens Amilo Pa3515-ös laptop-ot és nagyon megvagyok vele elégedve!
-
DeltaPower
addikt
általam fontosnak tartott alkalmazásokban (értsd: wow). 1280*800-ban árnyékok nélkül az ultra alatti részletességgel 60-70 fps érhető el
na ez tud idegelni, nálam x2 4,2+@2,75ghz, 2giga ddr500 és 3850 ugyanezen a felbontáson min graf közelében (csak spelldetail és view distance maxon) max 40 fps[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
MAGura
csendes tag
"legelső alkalommal azt hittem, mágnes, de idáig nincs gyártó, ami lealjasodik."
Pedig az Apple elkövette ezt a Macbooknál
-
Móci
addikt
Nem rossz masina ez, ennyiért meg pláne jó! A kinézete annyira nem bejövős, de azért lehet, hogy elfogadnám. Lehet.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
30z.Samu
félisten
Nekem egy Acer TravelMate 4050-es notim van kemény 512MB RAM-al, 1,5GHz-s Dothan procival és kemény 64MB integrált VGA-val. El vagyok vele, mint a befőtt! Amire kell, arra tökéletes, bár lassacskán le lesz nyugdíjazva az öreg harcos.
Sic Parvis Magna
-
BloodRay
veterán
Nem is rossz gép, bár nekem speciel nem tetszik a kinézete, de ez az én bajom.
Egyébként meg szabad tudni mennyit kóstált?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dokar
addikt
anno én is ilyet néztem ki, csak az AMD-s változatát 780G-vel. a pénz meg elment másra (bútorokra).
őőő, anno én is ilyet néztem ki a feleségemnek.
[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
tildy
nagyúr
A kicsivel több mint két óra üzemidőt én nevezném azért annyira gyengének.
Nagyon nehézről meg: évek óta (6 éve) kb 3 kg--os gépem van. Többnyire itthon használom (nem nagyon számít a súly), de néha vinni kell. Kibírható szerintem.
Pacák : jaja
Mellesleg határozottan jobb, mint az én gépem. Szebb is, gyorsabb is , ma már azt venném.[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Jó kis lapos ez... Én most hétvégén cseréltem az asztali konfigom laposra és jók ezek a gépek.... (hasonló kaliberü lett a gépem mint a tied kb)
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
torma99
aktív tag
Nem ájultam el tőle, nagyon nehéz és gyenge az akkus üzemideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest