Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
Anno megvettem, 2 napra rá eladtam havernak.Monoton kacat szar a játék.Monjuk a tűz szép volt
Bár én a Ubisofttól nem sok értékelhető játékot láttam az évek során, nekem pl. az AC széria sem tetszett annyira.Na jó, az új Rayman faszántos. -
hunbi
tag
Bővítsenek csak, örülünk neki. Mondjuk pont a FC2 nem túl érdekes nekem.
-
D_r_u
tag
Már hónapok óta nem Good Old Gamesnek hívják magukat, csak GOG Gamesnek, pont emiatt, hogy elkezdtek újabb játékokat is tolni.
Btw, miért pont a Far Cry 2 került be a hírbe? Már múlt hét óta elérhető a gog-on, azóta 3 újabb megjelenéssel is előálltak, és pl. a Longest Journey: Dreamfall nem kisebb cím, mint a FC2...
-
Gergosz2
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
á az hatalmas játék!

-
Slade92
aktív tag
Most ezzel az új trailer akarják eladni az amúgy unalmas játékot?
-
GeryFlash
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gog-os felhozatalhoz képest azért.... Nem dx10-es játékoknak csináltak azt oldalt (legalábbis nem 2012-re)
-
GeryFlash
veterán
GoG= Good Old Games.... Far cry 2... ez a 3 közül melyik?
-
Brutális eb
addikt
GOG legjobb
FC2 egy retek monoton, unalmas,kacat.
1 forintot nem ért meg nekem nemhogy a mai hdd inséges időkben 1 mb adatot is elfoglaljon.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tom én vagyok a 9. törpe a legmorgobb.

-
Ps Vita
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hehee
-
Zolee11
senior tag
Még a mai napig úgy érzem, neki kéne állni végigtolni, de e játékmenet pár óra után olyan lapos lesz, hogy egy amőba program jobban szórakoztat...

Lehet nem játszottam elég sokat ahhoz, hogy beinduljon a játékmenet, de nem volt türelmem már hozzá sajnos.
Mellesleg, 2 eFt-ért itthon is megvásárolható, igaz, nem a "kiegészítős" változatot. -
BiP
nagyúr
GoG nem sz*rozik. Tök jó, amit csinálnak.

-
Gergosz2
veterán
A játék becsületére váljék a sima változat (amibe van drm is) nagyon szépen futott max graffal dx 10-ben stabil 60 fpssel hd 4890-en
De a játékmenet rendkívül unalmas egy idő után

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár én a Ubisofttól nem sok értékelhető játékot láttam az évek során, nekem pl. az AC széria sem tetszett annyira.Na jó, az új Rayman faszántos.

nem lehet minden beneath a steel sky szintű jóság 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)