- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Sztem definiáltam, de mintha törölve lettek volna az utolsó hsz-ek. Vagy kezdek szenilis lenni Mindenesetre elég volt a mókából, jó szórakozást.
szerk: Böngészdével lehetett gond, 200hsz után nem listázott. De sztem jól tette, már úgysem tudom követni az információkat...melegednek jó házasságot majd ha engedélyezik, ha nem akkor IJB matricát az ingükre
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Egon
nagyúr
Definiáld már mit értesz természetes alatt, mert anélkül nehéz érvként elfogadni. Ugyanis nálam a természetes azt jelenti, hogy az állatvilágban is létezik.
Ez egy méretes csúsztatás, amit a témában pro gyakran előadnak. Kérem szépen, attól, hogy előfordul a természetben, viszonylag ritkán (max. 10% környékén), attól még nem lesz "természetes". Az ötlábú borjú sem természetes, pedig az is előfordul néha - általában meg is hal hamar, mert nem életképes.
Azért nem természetes a homoszexualitás, mert biológiai értelemben nem rendeletetésszerű a nemzőszervek használata, hiszen - ahogy a nevük is tartalmazza - azok alapvető célja a nemzés...
Az, hogy egyes (fő)emlősök leginkább örömszerzésre használják, biológiai értelemben mellékes.
Nevezthetnénk evolúciós zsákutcának is (az állatvilág vonatkozásában), hiszen a saját neméhez vonzódó egyed értelemszerűen nem hoz létre utódokat, így a génei nem öröklődnek.Ezen túlmenően, valaki hivatkozott az evolúcióra. Szerintem veszélyes akár pro, akár kontra erre hivatkozni, mivel egy ideje már nem létezik klasszikus evolúció az ember vonatkozásában: a Taigetosszal nem akarok példálózni, de a modern orvostudomány segítsége nélkül életképtelen egyedek életben tartása (és szaporodásuk) pont kilövi az evolúciót - ahogy a családmodell is.
Enyhe homofóbként jellemezném magam (a fóbia szó eredeti, nem ráragasztott értelmében). A (polgári) melegházasságot nem ellenzem. A vallásoknak maguknak kell eldönteniük, hogy támogatják-e.
Viszont halkan kérdezem: hol a határ, és ki dönti el, hogy hol van? Már bocsánat, de ha holnap a zoofilek tüntetnek, hogy méltánytalan hogy nem engedik Gipsz Jakabot összeházasodni Mariskával, a kecskével, akkor mi legyen a döntés?[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Chaser
legenda
Mutálódott, degenerált állatok is születnek. Tehát az akkor természetes folyamat? Van az állatvilágban homo, oké. Ha minden állat homo lenne kihalnának? Ki. Pont. Ezért nem természetes, nem összeegyeztethető az élettel, sztem nem bonyolult. Az, hogy adott populáción belül vannak homo egyedek nem befolyásolja az egész populáció sorsát. Lehetnek olyan egyedek is akik vakon születtek/megvakultak, ők sem befolyásolnak semmit mert kevesen vannak, de nem mondanám természetesnek. Viszont ha mind vak lenne kihalnának előbb-utóbb.
Az emberi meleg házasság kérdése meg más tészta. Melegek helyében lehet én is akarnám. De nem vagyok az, és erre azt mondom álljon meg a nászmenet. Legalább ilyen szinten ne reklámozzuk már, meg ne vágjunk hozzá jó képet. Tényleg a következő lépcső az lesz, hogy kecskével is lehessen házasodni. Az álltok iránti vonzalom nem hiszem hogy nagyobb "betegség", mint a homosexualitás. Még jó, hogy a kecskéknek is vannak jogaik...A Biblia szerint sok minden bűn, köztük az önkielégítés, a házasság előtti szexuális együttlét, a hazugság, irigység, stb. Mégis rengetegen vallásosak miközben ezeket a bűnöket nap mint nap elkövetik. - Nem, ők álszentek. Nem mintha az egyház intézménye nem az lenne. Mindig is azt fogadták el ami épp jó volt nekik. Igaz, ha valaki olvasta a Bibliát nem nehéz kisakkozni, hogy egyik vallásnak sincs túl sok köze hozzá.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
buherton
őstag
Miért nem lehet nekik más intézmény? Hagyják békén a házasságot, nem akarom azt megélni, hogy mi egy heteró pár pontosan olyan intézményben éljünk, mint egy homoszexuális. Ez maradjon meg a heterók privilégiuma. Már leírtam, hogy miért akarok házasodni és ezt egy homoszexuális pár biológiailag képtelen lenne követni.
Itt az az alapfelállás, hogy nincs értelme, mert mit kapnak? Csak egy papírt, ahogy írtad is.
Azért remélem majd nem fogsz álszenteskedni, hogy egyszer azzal állsz elő, hogy a házasság csak egy papír, de aztán majd azzal érvelsz, hogy több, mint egy papír, mert eléggé hiteltelenné tesz.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...