Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Szerintem a hdmi-dvi menni fog, a kettő elég hasonló specifikáció szinten.
Tapasztalat nem léte meg igaz, ha megnézed, akkor ez a topik is kb önképzőkör szintjén mozog néha.
Másik amit lehet csinálni, hogy az ember ír a supportnak vagy a hivatalos fórumra, néha meglepően hatásos ez a megoldás is.
Tapasztalatoknak pedig örülnènk
. Cfben én is gondolkodom (bár diablo3nak egy kari is elég 60fpsre, mással meg úgyse játszok iden), főleg az érdekelne, hogy mennyire macera ez a felállás. -
szab.tam
nagyúr
ha egy kártyád lenne, akkor biztosan jó lenne a linkelt kábel, mert az ugye átalakító is egyben.
de itt a cf bekavarhat a képletbe.
vegyük sorra.egy kártyánál ugye aktív dp -> dvi-on kéne lógjon a 3. monitor.
ebben segít a felx, hogy ne kelljen az aktív dp.az egy gpu-s eyefinity előtt csak cf-ben ment a móka. 2 x dvi az egyik, 1 x dvi a 2. vga-ba.
nem értem, hogy ezt most miért nem tudod megtenni. a 3 monitor 2 kártyába, 3 dvi-ra.
ezeket tisztázandóan elmennék a cf topicba....
magyarul: ha egy vga-d lenne, a felx, akor az átalakítós hossazbbító biztos jó lenne harmadiknak. valószínű most is, de a cf-ben nem tudom, hogy viselkedik a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Cfben én is gondolkodom (bár diablo3nak egy kari is elég 60fpsre, mással meg úgyse játszok iden), főleg az érdekelne, hogy mennyire macera ez a felállás.