Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nekem ilyesmi rendszerem van (cikkhez képest a 19"es helyére jött egy harmadik 21,5ös).
22essel egy baj van, hogy szélességben már szépn körbevesz, viszont fel/le nem annyira hatalmas. kormány viszont érzésre kb stimmel.
videokártya tekintetében szimeknek általában kisebb az igénye, a Shift2 is elvan 5760 max 0AA0AF nálam egy 6950 2GBvel, bár sok autós rajtoknál beinog az fps
-
szab.tam
nagyúr
játéknál 1 db. 22"-nál a 80 centi távolság szerintem nagyon sok. max a 60 az ideális, de akár még kevesebbb is.
3-nál már jó lehet, mert betölti a látóteret, közelebbről úgyis lelógn a a 2 szélső széle.(persze, ilyenkor szoktak jönni az okosok, hogy ők 120-ról játszanak egy 19"-os monitoron, és az nekik milyen jó, de asszem nekünk nem kell ezekkel foglakozni.)

az sem midnegy, milyen erős a vga-d. 1680x1050-es monitort olcsón megkapsz, akár 3 at is. és ha vga erje a határon van, nagyon nem midnegy, hogy 5040x1050-ben, vagy 5760x1080-ban tolod.
persze, 1920-asokon is lehet lőni kisebb felbontást, de akkor nem natív, és csúnyul a kép...a legböcsebben akkor teszed, ha vársz a lesen, és levadászol az apróban 3 db. 22"-osat. olcsón. így nem bukhatsz. vagy megtartod ha beválik,, vagy váltasz, ha kicsit módosítani akarsz a méreten, felbontáson..
-
szab.tam
nagyúr
képtelenség optikailag a kormányt a virtuálsi műszerfallal egybehozni. ahhoz az asztlat is meg kell faragnod, és a nyakadat gipszbe tenned.
ha éppen nem 3 kijelzőzök, akkor a 32"-os fullhd tv nagyjából 80-90 centire van a szememtől. vaki ettől behány, így ki kell próbálni. 3 db. 32-esnél ezt a távot , hogy a szélsők is a perspektívában legyenek, kb. 110-re tenném. (100-115)
ha a kijelző kisebb, akkor a kormány túl kicsi lesz a monitoron. ha olyan, mint nálad, 40-es, akkor meg túl messzire kell tenni a kijelzőt, és furák lesznek a kormány, és a képi megjelenítés közti távolságok.
asszem pontosan értem, miről beszélsz.
én ezt többször átgonoltam. volt szerencsém 22, 26, 32, 40 colhoz.
és mindig a 32" fullhd-ehz, és az 1m körüli távolsághoz jutok vissza, mint ideálishoz.
akár 1, akár 3 kijelzős játékmód.
sajnos a 3x32-t még nem próbáltam, most hibrid, azaz 2x22 + 1x32 van, sötét szobában, eltolt mélyégben, hgoy szinkronizáljam a távlságokat, de tervben vana 2 db. 32-es fejlesztés.de ha nálad a 60 centi adott, akkor egyértelműen 3x22". a nagyobb képátlóhoz túl közeli.
mivel a 32-esek ára szépen hullik lefelé, így elérhető távolságba kerültek. de hát 3 db. jó vétel esetén is majd 200k... (3x65-70)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest