Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobooo
addikt
Hamarosan új patch !
[link]
-
apach
senior tag
Hali
Én pl egy programmal csináltam magamnak pénzt.
Kikapcsoltam a rendőrséget, vagyis büntetést már nem füzetek ha 90 helyett 120-l megyek.
Csak akkor füzetek ha javítani kell a gépem, vagy ha totálkár és be kell szállíttatnom egy szervizbe.
Jah a 120 Km/h is egy mód ami 90 helyett 120-t enged.
De találtam már 300 Km/h sebesség módot is.
Akit esetleg érdekel a pénz csináló progi írhat privin és adom a nevét vagy linket ahonnan leszedhetni. Youtube-n meg talál a használatáról videót. Egyszerű használni amúgy, bár volt hogy elsőre nem írta át a pénzem.
Van köztetek biztos, akinek nem fog kelleni a progi, de nekem nem ment el a játéktól a kedvem cseppet sem, pedig volt hogy 100 millióra írtam a pénzem át.120 Km/h nál meg, nyugi, rendesen törik a gép.
Van mire kiadni a pénzt.
-
DigitXT
félisten
Szerintem fuvarozni kell.
Bár mostanában a Far Cry 3-at tolom.
Ja és sofőröket alkalmazni - csak venni kell nekik traktort, de idővel
behozzák, sőt. Persze a garázs sem két fillér, szóval fel kell építeni
a céget, utána már adódik. (Az elején hitelfelvétellel tudsz elindulni.) -
kpal
nagyúr
Mivel lehet a játékba varázsolni plussz pénzt mert nagyon padlón vagyok ,milyen megoldás van erre ?
Ja és és lesz 3. része a játéknak ? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Nowhereman #638 üzenetére
Az emulátor miben másabb, mint egy virtuális gép?
-
apach
senior tag
válasz
Nowhereman #638 üzenetére
Hm. Érdekes dolgokat írok, amihez azt hiszem nem sokat értek, (még), de már a Win 9 ről beszélnek a weboldalak egy részén, hogy neki láttak a fejlesztésének vagy valami ilyesmi. nMi lesz akkor ha az is meglesz. Holott, most jött ki még csak a win8.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Sub-ZeRo #637 üzenetére
Lehet, hogy van Dosbox és más DOS emulátorok, de Win95-98 emulátor jelenleg nincs, pedig nem igazán futkosnak a Win7-en az azokra írt progik(még Wine alatt is könnyebb működésre bírni azokat), valszeg Win13 alá sem lesz Win7 emulátor, ugyanígy kötve hiszem hogy a MS jobban fog foglalkozni a két generációval korábbi dolgainak kompatibilitásával mint jelenleg. Persze lehet, hogy azok az átkozott Hacker-Kalóz banda majd ír hozzá valami törést amivel majd megy Win13 alatt...
ledgeri: PC az nem Windows-t jelent...
-
válasz
Nowhereman #635 üzenetére
Szerintem windows-on sem. Ha baj lenne és még lesz akkor steam, akkor max emulátorral, mint a wolfenstein. Win7 alatt is játszottam vele.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Nowhereman #635 üzenetére
Pc>linux>?mac/android? pár év mulva....
-
Nowhereman
őstag
No ennek a proginak nem lesz gond a futtatása 10 év múlva...
Portolják Linuxra -
ledgeri
nagyúr
-
apach
senior tag
Hali.
Az lenne nekem a kérdésem, hogy saját pótot lehet e egyáltalán venni a játékban, vagy csak a cégeknél levőket lehet vontatgatni?
-
agoka07
senior tag
Úgy látom inkább él ez a topic: valaki ki tudna segíteni? kérdés
-
Teasüti
nagyúr
Ha a jobb- és baloldal között kell rángatnod, akkor túl nagy a holtjáték. Én azt mindig nullára veszem, vagy 1-2%-nak, egy mechanikailag jó állapotú kormánynál gyakorlatilag nincs holtjáték.
Ha egyik oldalra forgatva is rángatnod kell két kormányszög között, na az passz, olyannal még soha nem találkoztam. -
Švejk
őstag
Üdv,
Nekem is megvan a játék, és bár nagyon elégedett vagyok, van egy problémám. Kormánnyal vezetek, és az irányítással gyűlt meg a bajom, gyakorlatilag csak rángatva tudok kormányozni, nem olyan szép folyamatos, mint amilyennek elvárnám. Mi a javaslatotok, holtjáték, érzékenység, stb, mi a legjobb beállítás?
Továbbá, mikorra várható Dél-Olaszország, és az Ibériai-félsziget? -
Teasüti
nagyúr
Hát egy pár darab már megfordult a kezemben, nem volt még ilyen problémám.
"Ezt vedd meg!" játékok magyar kiadótól származnak?Amúgy én leszarnám a helyedben, törd csak fel nyugodtan, elvégre megvan az eredeti lemezed is, szóval szvsz az már nem warez. Szerintem a no-cd crack is teljesen rendben van úgy általában, kényelmesebbé teszi az életet.
Nekem pl nem okoz semmiféle elvi problémát, h az eredeti Carmageddon 2-met az újabb windows-okon nem lehetne futtatni xp patch és crack nélkül. Hivatalos frissítés meg nem is létezik.
Akkor ne is játsszak az eredeti játékommal, mert csak win98 alatt hajlandó működni? -
Tacsika
aktív tag
Én lemezes játéknál eddig nem láttam olyat, aminek a csomagolásán ne lett volna
Neked is van a polcon vagy 50 bolti dvd-és játékod hogy ekkora tapasztalatod van? Mert hogy pl van olyan magyar kiadó ahol nem ritkán reklamálni kell a serial key hiánya/olvashatatlansága miatt.
Aztán lehet hogy a hun kiadáshoz nem is jár az a bizonyos patch. Erre lettem volna kíváncsi, nem warez témára, mert ez nem az a portál.
Máskülönben az érdekesség az, hogy az alaphoz nem kér kulcsot (ezért nem reklamáltam eddig)
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok bocsi de nem találtam topikot hozzá!:
Elővettem a fiókból Truck & Trailer-t (mivel 32. szinten már kezd unalmassá válni). megcsináltam 1-2 oktató pályát, aztán mondom patchelem a hivatalos oldalról 1.0->1.01-re és azóta kéri a kulcsot. A magyar support elvileg 17ó-ig van de nem veszik fel és péntek van... Mit tudnátok tanácsolni? Nem troollt
Sürgős lenne!
(Persze nincs a dobozban, füzeten, lemezen.)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #613 üzenetére
Nem voltam részletes:
Gondolom, hogy megvetted, mert nagy számban van a játék topikjához való hozzászólásod olyan, ami alapján számomra egyértelmű volt, hogy szereted annyira a játékokat (ezeket mindenféleképp), hogy megtiszteled őket azzal, hogy megveszed őket....
Én erre gondoltam... -
Tacsika
aktív tag
Na kérem megoldottam az élsimításomat!
Beállítások: közepes, renderelés 400! rece egy szál se, gyors és mindezt egy Nv GT 440 kártyával
-
Sokkal több kihívás van a vezetésben, parkolásban. Meg nem beszélve arról, hogy a fizika jobb mint az ets2-ben. A tempomat is jobb, nem megy el, ha kipufogóféket használsz. Egy városon belül tudsz menni, de a patch-ben kapsz még egy külrészt is. + sofőr verseny van benne stb. Próbáld ki. Ja, meg egy demo centert is kapsz, ami valójában is van a scania-nak. Szóval nézzd meg, szerintem jobb mint az ets2.
-
Tacsika
aktív tag
Ja meg jöhetne egy patch az élsimításra gyúrva.
-
Már vagy 1 hónapja abba hagytam a játékot. Van 8 sofőröm és annyira unalamas, hogy hihetetlen. Semmi extra az 1-hez képest, cask a grafikát tolták fel, mneg van benne costum kamion, ami cask a tied, az AI nem használja. Kár. Inkább A Scania játékra vissza mentem, mert ott a szabad fuvarozás sokkal élethűbb, mint ez. De hátha jönnek dlc-k hozzá, ami kicsit feltornázza a játékot.
-
jocek91
aktív tag
Üdv! Hát így 40 000 levezetett játék kilométer után elég jól a áll a cégem tartozás nuku, 5 foglalkoztatott sofőrrel, kezd kicsit unalmas lenni néha. Egy multiplayert nem akarnak kiadni véletlen hozzá?
A gyors megállással kapcsolatban én nem állítgattam semmit a fékerőn ha nagyon para van akkor motor leállítás és sima fék, pillanatok alatt megáll a szekér.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Guruljunk 18 keréken Európa-szerte avagy virtuális kamionozás a képernyő mögött.
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest