Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
1,7 és 0,8 volt a választék, mind level 2 és 3 közötti. 1,7-est vettem föl kapott egy 122k eurós MAN kaminon, de idáig 4 fuvar után is minuszban van annak ellenére, hogy már volt egy szintlépése. Járatom még pár fuvarig és ha nem profitál bakancs.
Scania R480-al (csak a motor R480 benne a fülke az akap kicsi) 147 km/h a rekordom egyenes úton, nem lejtőn!
-
luke.
aktív tag
Valaki tudja hogyan lehet nyereségessé tenni a plusz sofőrödet (mert nekem minuszba van)?
-
luke.
aktív tag
Mi változott az 1.2.5 és az 1.2.5.1 között? Az 1.2.5-be bekerültek durva dolgok... kanyarodom jön a képernyő bealudtam és 60% kárra töröm a kamiont a szalagkorláton. Az ember nem szokott kanyarodás közben bealudni... Ezt esetleg javították benne?
-
luke.
aktív tag
Minek irányjelzés amikor alig van mesterséges intelligencia a játékban?
Megyek 90-el főútvonalon jobbról becsatlakozó mellékút elsőbbségadási kötelezettséggel. Haladok, áll a sor jobb oldalt, a sorban álló első kocsi mögött villogtat egy másik erre kijön kihajtanak elém és telibeverem, mert már nem tudtam megállni. Én kaptam a büntetést mert szabályosan közlekedtem. -
luke.
aktív tag
2000-ben az igen szimulátor volt, mert a legjobbak közzé tartozott (sokkal intelligensebb a forgalom benne és ha szarúl csinálsz valamit a rakomány is sűrűn leakad) nem úgy, mint ez. Nekimegyek kanyarodás közben egy kocsinak erre felrepül a kamionom pörög a levegőben 30 másodpercig leesik pattog további 10 másodpercig és végül 38%-os kárral a négy (hat) kerekén megáll. Javítás költsége: 22k.
A napokban MM-ban még láttam a Joowood általi javított verziót (King of the Road) pár százas ajánlatként.
-
luke.
aktív tag
Az oroszok 2000-ben pont ezzel alkottak nagyot a Hard Truck 2-vel! Versenyeztél rivális kaminokkal, az idővel, és a maffia is megpróbált állandóan kirabolni útközben, ja és voltak rendőrök, lehetett csepmészni is ezt-azt sokkal több pénzért. Lehetett céget alapítani, használt kamiont venni, volt külön versenypálya, autópály és normál utak, ÉS rövidítések mocsáron át, vagy föld alatti bányán keresztül. Ez utóbbi olyan jól meg volt csinálva, hogy ha egy rivális kamion amelyik ugyan azt a szállítmányt vitte meglátta, hogy letérsz az útról -tudsz egy rövidítést a célállomáshoz- akkor ment utánad ÉS onnantól az is tudta és használta állandóan.
Akkoriban a grafikája is nagyszerű volt és nem voltak állandó töltések. Az baromi jó volt, ezzel meg elvan az ember és hamar megunja.Szerk.: érdemes kipróbálni a Rig'n'Roll-t ezt 2 éve adták ki és a régi Hard Truck fejlesztőinek alkotása. Abban maradtak a rendőrök is akikkel hosszas lerázós üldözéseket lehet játszani fuvarozás közben, mint a régi darabban.
-
luke.
aktív tag
Néztem game play videókat a játékról. Nos a külcsíny már régen túlhaladta a Hard Truck 2 szintjét -ez jó, és természetes- de a belbecs csak simogatja azt. Egy lényeges dolog hiányzik a játékból az a versenyhelyzet ami a Hard Truck 2-ben megvolt.
Szerk.: Az elég gáz ha úgy lett megoldva a térkép, hogy a határsávok változtatásával tüntették el kicsi országunkat. Bezzeg az első részben ezt meg tudták oldani korrektűl!
-
luke.
aktív tag
A szállítós kamion szimulátor történelem nem az SCS általi Hard Truck: 18 Wheels of Steel-nél kezdődött.
A legelső ilyen játékot egy orosz programozó csapat csinálta és ez nagyon ütős volt. Ebben az kapta a legtöbb pénzt a szállítmányokért aki elsőnek tudta leszállítani. Maffia volt az utakon akik kiraboltak ha elkaptak, aknákat kellett kerülgetni, lehetett rövidíteni. És a legfontosabb, hogy brutális volt a törésmodell, lehetett szimpla defektel vezetni, hátsó tengely nélkül, vagy motorháztető nélkül.
Az első 2000-be került kiadásra Hard Truck 2 néven, Softlab-nsk fejlesztette és 1C adta ki.
Ennek lett egy felújított változata több kamionnal -olyanokkal amik csak a parkolókban voltak és nem lehetett megvenni előtte, de mindenki vágyott rájuk- de egy az egyben ugyan ez volt a King of the Road ez 2002-es a JooWood által.
Csak mindezek után jött a 18 WoS sorozat sok tagja, az Euro&German és ilyen Truck szimulátorok.Ajánlom mindenkinek a Rig'n'Roll-t 2010.-ben jelent meg és ez az eredeti orosz 1C által fejlesztett játék, nekem mindig ők maradnak a legjobbak!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Guruljunk 18 keréken Európa-szerte avagy virtuális kamionozás a képernyő mögött.
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest