Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
/pontosítok: régebben próbálkoztam csak vele, backtrackkel és az abban található eszközökkel (airmon, airodump, aireplay, aircrack), parancssorból (terminálból). Éppen ezért mondtam, hogy ahhoz képest már windows-alkalmazásokban futnak programok, parancssor sem kell, elég csak a "Hack it!" gombot megnyomni, amit szinte már minden vérpistike meg tud csinálni -- ez pedig nem túl megnyugtató
A parancssor legalább elijesztette a lámább vérpistikéket; és meg is adta a maga kis varázsát a parancssorból hackelés 
-
juliabrilke
veterán
Remélhetőleg majd lesz valami maradandó belőle.

Egyébként a log fileok megvannak és és segmentation fault bejegysések vannak benne. De itt le is ragadtam sajnos vele. De legalább lehet neki lobogtatni és "írásos" bizonyíték is van róla.

Ne ezért kellene egy ilyen topik, ahol ilyet meg lehetne tárgyalni.
-
juliabrilke
veterán
A metasploitos csak windowsra megy, ha jól emlékszem. (bár nem frissítettem egy ideje
)Sajnos production server, tehát nagyon piszkálni, lerohasztani se lehet. Sok exploit meg DOS-os, tehát megint nem jó. uname/password már van hozzá, ezért próbáljuk megkeresni a logokat, hátha találunk segmentation fault-okat vagy valami hasonlót. Bár furcsa, hogy próbáltam a nosejob-ot (ami elméletben nem jó a gépre. Hétfőn már a tesztszerver IP-jéről nem tudtam tesztelni azt a gépet. Lehet, hogy mégis sikeres volt.

Igen, racecam-nek írtam, de semmi. Mind1. Elindítom, de utána akkor ne legyen majd az, hogy nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Várom/(juk).
amúgy nem alszom,csak várok

)