- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Csókolom! Hol van már a 7. rész?
-
juliabrilke
veterán
"Először is meg kell adni a célgép IP-címét. Egy enter után indul is a próbálkozás: elsőként egy port scanner vizsgálja át az adott gépet, nyitott portok, valamint plusz információk (operációs rendszer, MAC cím) kutatva. Ezekután a keretrendszer betölti a megfelelő exploitokat, és elkezdi őket sorban kipróbálni. Az áldozat gépén ebből semmit nem lehet észrevenni."
Ezen gondolkoztam egy kicsit. Hiszen már az nm**-et és a hasonló portscaneket (bár hirtelen nem tudom, hogy az általad említett program mit használ) , ill. magát az enumerálást is tudja loggolni a gép, tehát marad valami nyom arról, hogy egy külső gépről lekérdezés érkezett a cég gépéhez, a log file meg tele lesz szép dolgokkal.
Olyan is volt, hogy a a-nosejob futtatása után később próbáltam még 1x elindítani, de nem tudott kapcsolódni. Pedig a sebezhetőség létezett az adott gépen, csak szerintem a logfájlból kiszedték pár infómat és tiltottak. (nem nem használtam proxyt, mert nem lehetett
)
Tehát arra akartam kilyukadni, hogy valami infó igen is marad gépen.
-
juliabrilke
veterán
Remélhetőleg majd lesz valami maradandó belőle.
Egyébként a log fileok megvannak és és segmentation fault bejegysések vannak benne. De itt le is ragadtam sajnos vele. De legalább lehet neki lobogtatni és "írásos" bizonyíték is van róla.
Ne ezért kellene egy ilyen topik, ahol ilyet meg lehetne tárgyalni. -
juliabrilke
veterán
A metasploitos csak windowsra megy, ha jól emlékszem. (bár nem frissítettem egy ideje
)
Sajnos production server, tehát nagyon piszkálni, lerohasztani se lehet. Sok exploit meg DOS-os, tehát megint nem jó. uname/password már van hozzá, ezért próbáljuk megkeresni a logokat, hátha találunk segmentation fault-okat vagy valami hasonlót. Bár furcsa, hogy próbáltam a nosejob-ot (ami elméletben nem jó a gépre. Hétfőn már a tesztszerver IP-jéről nem tudtam tesztelni azt a gépet. Lehet, hogy mégis sikeres volt.
Igen, racecam-nek írtam, de semmi. Mind1. Elindítom, de utána akkor ne legyen majd az, hogy nem szóltam.
-
juliabrilke
veterán
Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden.
Egyébként jeleztem a moderátoroknak, hogy szeretnék egy topikot létrehozni, ahol néhány tapasztalatot lehetne megosztani egymással. Persze csesztek rá váalszolni.
Azért is kellene, mert meggyűlt a bajom mostanában az Apache Web Server Chunk Handling Vulnerability és egyéb hibákkal. A sebezhetőség létezik ténylegsen, csak ezt be is kellene az illetőnek bizonyítani. (mert ügye a retina, meg hasonló tesztprogramok nem nyújtanak elég bizonyítékot.)
Ez ügyben ha valakinek van jó ötlete, akkor szivesen várom, hogy hol lehetne megvitatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest