- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Éjszakai műszak tagjai: köszönöm, köszönöm.
.mf:
Valahogy én is így voltam/vagyok vele. Tehát hiába mondja mindenki, hogy óóó, a wepet bárki feltöri fél perc alatt, az nem gond, mégis kevesen vannak, akik tényleg meg tudják tenni. Emiatt mondjuk így: akik értenek hozzá, és magasabb szinteken űzik, azoknak a wep egy vicc. Akik érdeklődnek a szakterület felé, azoknak a wep egy kihívás, amin egy idő után rutinból átugranak. A maradék meg csak sápítozik.
És lehet, hogy általános lett a wep törése, de azért nem vagyok benne biztos, hogy egy gyenge airsnort adna akkora élvezetet, mint a commandlineos airccrack. Ráadásul nekem el se indult az airsnort ipw2200-ás gépen, nem támogatta, kész pont. Shellből meg lazán feltörtem az AP-mat.
Amikor először került atheros-os gép a házba, akkor örömömben naponta 2-szer feltörtem a wifinket.ttower és azbest:
Na ja, de valamikor azért le kell feküdni, nem igaz?
azbest:
Jó, akkor felteszem azt az írást is.DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest